Jännä miten energiamäärät ovat vaihdelleet tämän raskauden aikana. Raskauden alussa olin todella väsynyt ja senkin jälkeen olen ollut vain yleisesti todella saamaton, jos mietitään esimerkiksi liikkunnan harrastamista. Mutta toista on meininki ollut nyt, kun laskettuun aikaan on enää muutama viikko. Minulla on suotu rutkasti omaa aikaa viime viikkojen aikana ja olen käyttänyt vapaa-ajan pitkälti lenkkeilyyn. Olen painellut pitkiä lenkkejä sauvojen kanssa olosuhteisiin nähden reippaasti, eikä aikaisemmin lenkeillä vaivanneet supistukset ole haitanneet kuin vasta lenkkien loppupuolella.

Yöunet ovat muuttuneet katkonaiseksi, niin raivostuttavaa. Minä rakastan nukkumista ja olen tähän asti vedellyt yhtenäisiä 9 tunnin yöunia, paitsi nyt viime aikoina. Aina kun herään parin tunnin nukkumisen jälkeen on käytävä vessassa ja sitten voikin taas etsiä tunnin ajan sopivaa nukkuma-asentoa asettelemalla tyynyt, muhkeat peitot ja oman miehen sopivaan kohtaan niin, että masu ja jalat ovat hyvässä asennossa. Minulle, jolle aikaisemmin uni tuli silmiin heti, niin hakemalla haen unta. Aamulla kun esikoinen tulee herättämään siinä hieman ennen klo 8.00 niin olo ei onneksi ole väsynyt, vaikka yö on kulunut parin tunnin unipätkissä. Niin jännää miten kroppa rupeaa jo nyt valmistautumaan tuleviin yöheräilyihin.

Rakas esikoinenkin on ruvennut tällä viikolla puhumaan paljon enemmän tulevasta vauvasta. "Meillekin tulee vauva", hän ilmoittaa, kun näemme muita vauvoja. Tai sitten hän on myös miettinyt ääneen miten vauva itkee paljon "äääää". Lisäksi tytär kovasti pohtii, että syökö vauva todella vaan maitoa äidin tissistä, eihän maitoa voi syödä kun sitä juodaan mukista. Vauva on myös päässyt mukaan Hissun piirustuksiin, kun hän piirtää kuvia meidän perheestä, yleensä me olemme norsuperhe.

Tänään raskausviikkoja 38+0, enää kaksi viikkoa laskettuun aikaan. Mutta nyt lähden tapaamaan muita lokavauvojen odottajia, moikka.

Kommentit (2)

Tansku86
1/2 | 

Piti vaan tulla toivottamaan tsemppiä loppuraskauteen ja tulevaan synnytykseen! Olen blogisi pitkäaikainen seuraaja ja olen innolla seurannut raskautesi kulkua ja nyt jännityksellä odotan vauvan syntymää :)
Toivottavasti ehdit vielä vauvan synnyttyä kirjoittelemaan kivaa blogiasi ja me lukijat päästään virtuaalisesti nuuhkimaan vauvan tuoksua.

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Kiitos kivasta kommentista ja kiitos, että seuraat blogiani.

Toivottavasti kaikki sujuu hyvin ja pääsen pian kertomaan vauvan syntyneen. Blogi varmasti muuttuu tästä raskaushössötyksestä näppärästi vauvaelämäksi. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla