Pukeutumisen osalta tämä raskaus on ollut erilainen ensimmäiseen verrattuna. Esikoista odottaessani pärjäsin koko raskausajan muutamalla täsmäostoksella koskien äitiysvaatteita. Olin isoimmillani talvella ja pärjäsin hyvin kaapista jo valmiiksi löytyneillä jakuilla, joiden alle laitoin löysiä silkkipuseroita tai venyviä paitoja. Talvi mahdollisti sen, että kerrospukeutuminen oli täydellinen apu raskauspukeutumiseen. Hankin tuolloin ainoastaan muutaman äitiysvaatteen, joista tärkeimmät olivat ehdottomasti parit erilaiset äitiyshousut. Lisäksi täydensin vaatekaappiani muutamalla äitiyspaidalla, jotka onneksi löytyivät vielä nykyisen raskauden alussa komerostani.

Rakastan olla raskaana. Rakastan tätä erityistä aikaa elämässäni. Suren jo nyt, että onkohan tämä viimeinen kerta kun olen elämäni aikana raskaana. Rakastan masuani ja siellä kasvavaa pienokaistani. Olen molemmissa raskauksissa halunnut pukeutua niin, että kaunis raskausmasu tulee esille. Onkin ollut ihana olla raskaana nyt kevään ja kesän ajan, kun on voinut pukeutua kevyesti ja näin helposti tuoda esiin omaa raskauttani.

Tällä kertaa masuni on kasvanut niin vauhdikkaasti, että jouduin turvautumaan äitiyshousujen autuuteen jo ensimmäisten raskausviikkojen aikana. Jos jotain opin ensimmäisen raskauden aikana pukeutumisesta niin sen, että hyvät äitiyshousut ovat supermukavat päällä ja vielä sen verran siistit, että niillä voi liikkua sekä töissä että vapaa-ajalla. Hyvät äitiyshousut ovat tällä hetkellä minun vaatekaappini  peruspilari. En nytkään ole halunnut uusia vaatekaappini sisältöä kokonaan, sillä loppujen lopuksi äitiysvaatteiden käyttöaika on varsin lyhyt. Olen ajatellut, että muutamalla uudella vaatehankinnalla pärjään nämä yhdeksän kuukautta. Mutta tämä raskaus on muokannut kroppaani muualtakin kuin masun seudulta, olen saanut hankkia useammankin uuden äitiyspaidan  ja -mekon, sillä en ole kerrassaan mahtunut normaaleihin trikoopuseroihini vaan napa on vilkkunut niissä välittömästi.

Olen hankkinut äitiysvaatteita muutamasta eri paikasta. Tälläkin kertaa talsin ensimmäiseksi HooÄmmän äitiysvaateosastolle, josta hankin ensimmäisen raskauden aikana hyväksi todetut äitiyshousut. H&M:n lisäksi olen tutustunut Bebesin, Elloksen, Espritin, Mammas.fin ja Zalandon äitiysvaatevalikoimaan. Verkkokaupat ovat pelastaneet tässäkin asiassa kiireisen arjen, varsinkin kun inhoan kaupoissa kiertelemistä.

Törmäsin jossain Mamaliciousin äitiysvaatteisiin ja ihastuin niihin välittömästi. Raskaana ollessaankaan ei halua luopua omasta tyylistään ja tykästyin Mamaliciousin klassisiin ja tyylikkäisiin vaatteisiin. Kuvissa näkyvät farkut ja puseron hankin Mammas.fi:stä. Mamaliciousin tummansiniset äitiysfarkut ovat mielettömän joustavat ja mukavat päällä ja ne ovatkin olleet ahkeralla käytöllä - suosittelen. Lahkeita kääntämällä olen saanut housuista kivat caprit lämpimämpiin kesäpäiviin. Koko Mammas.fi:n äitiysfarkkuvalikoima löytyy täältäVaaleansinisen äitiyspaidan ajattelin, että se toimisi hyvin töissä, jossa muutenkin käytän kauluspaitoja tai muita siistejä puseroita, tämä pusero on ajaton ja se on täydellisesti joustanut kasvavan masun mukana.

Mammas.fi on suomalainen äitiysvaatteiden verkkokauppa, jonka valikoimiin kuuluu muun muassa nämä tanskalaisen Mamaliciousin laadukkat äitiysvaatteet. Tykkään asioida Mammas.fi verkkokaupassa sillä heidän valikoimansa on hyvin naisellinen ja klassisen trendikäs, joten ostosten teko on helppoa, kun verkkokaupassa on vain monikäyttöisiä ja kauniita äitiys- ja imetysvaatteita. Monikäyttöisyys ilmenee esimerkiksi niin, että joitakin hankkimiani äitiysmekkoja voi käyttää myös imettäessä, kuten tätä raidallista Carla Lia-mekkoa, tälläisiä monikäyttöisiä ja pitkäikäisiä vaatteita Mammas.fi:ssä on paljon.

Jännityksellä nyt odotan millaisia vaatehankintoja joudun vielä tekemään kahden viimeisen raskauskuukauden aikana, kun masu aloittaa nyt kunnon kasvamisen. On kyllä upeata olla nainen.

äitiysvaatteista saatu alennusta

By Pinja-koru saatu

Kommentit (4)

LindaWa
1/4 | 

Hei ihanaa, että kirjoitit postauksen mammavaatteista, olenkin sitä meinannut ihan pyytää :)
Täällä viikkoja kasassa vasta kymmenen, mutta kyllä viimeistään syksyn tullessa pitää mammavaatteisiin siirtyä. Esikoisen ajoilta on hyvät pohjat, mutta nyt alen lopuilta oon löytänyt pari kivaa mekkoa, juurikin Mamaliciuokselta. Nyt vain odotellaan ja toivotaan, et kaikki menee hyvin ja masu kasvaa, niin pääsee käyttämään mammavaatteita :)
Tosi kaunis tuo postauksen asu muuten! Iloa ja voimia Sinulle!

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Oih ihanaa, onnea raskaudesta! <3

Itse oon käyttänyt tässä raskaudessa paljon enemmän mekkoja kuin ensimmäisen kohdalla, ovat niin näppäriä. Nyt olen myöskin miettinyt äitiysvaatehankintoja vähän pidemmälle ja hankkinut sellaisia mekkoja ja paitoja, joita voin käyttää myös imettäessäni, näin vaatteille tulee vähän pidempi käyttöikä. Mamaliciousin tyyliin olen totaalisen ihastunut tämän raskauden aikana.

Toivottavasti kaikki sujuu sinulla hyvin ja pääset pian esittelemään vauvamasuasi.

millamainen
2/4 | 

Mä odotan nyt ensimmäistäni (24+5) ja olen jo kyllästynyt päälleni mahtuviin vaatteisiin. Alkuraskaudesta ajattelin, etten osta äitiysvaatteita, mutta olen niin vaihtelunhaluinen pukeutuja, että muutaman olen ostanut; pari mekkoa, hameen, t-paidan, mustat farkut ja leggareita. Syksy, joka on mun lemppari vuodenaikana pukeutumisen suhteen, on tulossa, ja kovasti houkuttaisi ostaa ihania mammavaatteita. Luultavasti ostankin! :D Ongelmana vain on, että mun mielestä suurin osa mammavaatteista on tosi tylsiä eikä yhtään mun tyylisiä. Onneksi on muutama nettikauppa, kuten New Look ja Asos, joista löytyy mullekin sopivia. :) En haluaisi millään luopua omasta tyylistäni raskauden takia.

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Raskausajasta pitää pystyä nauttimaan, joten ihmeessä hankkimaan äitiysvaatteita. :) Ja sinä kun tunnut olevaan niin osaava ja tietoinen pukeutumisesta, niin osaat varmasti tehdä sellaisia vaatehankintoja, joita voit sitten käyttää myös raskauden jälkeen ja imetysaikana. Näin ei tunnu niin pahalta hankkia vaatteita vain muutaman kuukauden vuoksi.

Upeaa raskausaikaa sinulle!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla