Koen päivittäin sellaista rakkautta vauvaani kohtaan, että pakahdun.

Rakastan tyttäreni pyöreitä silmiä kun hän katsoo minua. Rakastan kun hän aamulla herää höpöttelemään sängyssään. Rakastan hänen nöpönenäänsä, joka on aivan samanlainen kuin minulla. Rakastan kuinka hän seisoo sylissä jäykkänä kuin mäkihyppääjä. Rakastan kuinka hän ihailee jo nyt isosiskoaan. Rakastan hänen vienoa hymyään. Rakastan kuinka hän juttelee tällä hetkellä lähinnä mumisemalla ja kiljumalla. Rakastan hänen tummia kulmakarvojaan. Rakastan kuinka hän aina hymyilee hoitopöydällä. Rakastan kun hän laittaa jalkojaan suloisesti ristiin. Rakastan kun hän ottaa ihmettely ilmeensä. Rakastan hänen pehmeää otetta sormestani. Rakastan kun saan hänet lopulta nauramaan. Rakastan kun hän aina hymyilee nähdessään tuttuja kasvoja. Rakastan hänen jalkojensa vauvapoimuja. Rakastan kun hän rauhoittuu syliini ja tiedän, että nyt on päikkäreiden aika. Rakastan hänen kaljuaan takaraivolla. Rakastan kuinka hän on hieman ilkikurinen ja saattaa puraista syödessään. Rakastan kuinka hän ihmettelee suihkussa. Rakastan pärisyttää hänen masuaan. Rakastan kuinka hänen etuhiuksiinsa saisi kiinni jo pienen rusetin. Rakastan tunnetta siitä, että tyttärestäni kasvaa hyväsydäminen ihminen. Rakastan olla hänen äitinsä.

Kommentit (5)

Katsu
1/5 | 

Hassua kuin lukisi omia ajatuksia ja mietteitä. Esikoiseni on tällä hetkellä vajaan 5 kk ja tunnen juuri samoin häntä kohtaan. Rakastun päivä päivältä enemmän pienokaiseeni.

Vierailija
2/5 | 

Sehän on ihan päivänselvää äidin rakkautta lasta kohtaan tuntea noin 😊 täällä myös samoja mietteitä ja tuntemuksia päivittäin 4kkn ikäisen pikkumiehen kans! Mut olen ajatellut että varmasti jokainen äiti tuntee samoja tuntemuksia pienokaisestaan/kuin myös isommista lapsistaan, eikä se rakkaus katoa mihinkään vaikka lapsia onkin 6 ja kaikki kovin pieniä vielä. Sydän pakahtumaisillaan päivittäin! Siksi tää postaus tuntui aika hassulta kun kaikkihan ne tunnemme valtavaa rakkautta lapsiamme kohtaa!

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Ehkä tämä on hyvä muistutus niistä arkisista pienistä asioista, jotka tuntuvat niin tärkeiltä kun ne vaan vauvakuplassa huomaa. Ja valitettavasti äidinrakkaus ei synny heti kaikilla samalla kun lapsi syntyy.

Vierailija
3/5 | 

Aivan ihana kirjoitus, kiitos Joukolatar! Loistava idea kirjata niitä pieniä yksityiskohtia ylös, jotka jo parissa vuodessa unohtuu. Aion kopioida tämän idean ja kirjoittaa pienen rakkaudentunnustuksen kuopukselleni ja liittää sen hänen vauvakirjaansa. Ihan nousi kyyneleet silmiin, tunteesi välittyivät tänne asti!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla