Rakas joulupukki,

Olen ollut todella kiltti tänä vuonna. Vuotena, joka on mullistanut elämäni. Lupaan jatkossakin oma ihana itseni äitinä, vaimona, tyttärenä, ystävänä ja työntekijänä.

Toivoisin perheelleni paljon rakkautta ja onnea. Sellaista mukavaa arkea ja ikimuistoisia hetkiä. Ennen kaikkea toivon, että saisimme olla jatkossakin terveenä. Toivon, että tielleni ei tule isoja kiviä, vaan elämä sujuisi uomassaan. Elämäni isoimmat haasteet, vastoinkäymiset ja murheet ovat toivottavasti elettyä elämää.

Lisäksi toivoisin  mukavan kotiasun. Sellaiset laadukkaat verkkarit, johon ei heti viiden minuutin käytön jälkeen tulisi kamalia polvipusseja. Verkkareihin olisi kiva saada yhteensopiva huppari. Tässä asussa kehtaisi sitten kipaista vaikka lähikaupassa tai päiväkävelyllä.

Kahvikone olisi ihana. Saisin tehtyä kotona itselleni ja vieraille hyviä kahveja. Säästyisi pitkä pennikin, kun ei tarvitsisi joka päivä ottaa sitä take-away lattea kahvilasta. Saisi hieman arjenluksusta kotiäidin elämään.

Uusi kylpytakki tulisi tarpeen, edellinen on jo niin kulahtanut. Olisi kiva kokeilla käytössä vohvelikankaista kylpytakkia. Kotipäivinä en varmaankaan pukisi päälleni muuta kuin pyjaman ja kylpytakin.

Hemmotteluhoito jossain ihanassa spassa olisi aina mieluinen. Viime jouluna sain komealta tontulta lahjaksi Mama-Spa hoidon Siluetti Spassa. Oli ihan mielettömän rentouttava odottaville äideille tarkoitettu hoito. Postaus hoidosta täällä. Kyllä kelpaisi spa-elämys kotiäidinkin elämään.

Nähdään jouluaattona. Ihanaa joulunodotusta sinulle joulupukki. t: Heidi

1. huppari // Peak Performance

2. collegehousut // Peak Performance

3. Latissima+-kahvikone // Nespresso

4. kylpytakki // Casa Stockmann

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla