Huomenna torstaina, kiirastorstaina, juhlimme 2v-syntymäpäiviäsi hiukan etukäteen. Vajaa 2 vuotta sitten kun synnyit huhtikuussa, oli nimittäin kaunis aurinkoinen kiirastorstai, näiden parin vuoden ajan pääsiäisestä onkin tullut meidän perheelle erityisen tärkeä juhlapyhä. Minun pääsiäisvauvani.

Näiden kahden vuoden aikana olet tehnyt minusta lempeämmän, avarakatseisemman ja kärsivällisemmän. Nykyään minun ei tarvitse miettiä mikä elämässä on tärkeintä. Se olet sinä. En ole kokenut vastaanvanlaista huolta ja vastuuta aikaisemmin, miten ihmeessä voin suojella sinua kaikilta elämän pahuuksilta? Toivon että elämäsi on täynnä kauniita onnellisia hetkiä.

Rakastan kun huhuilet minua aamuisin, rakastan kun tartut käteeni, rakastan kun tulet hihkuen ovelle vastaan tullessani töistä kotiin, rakastan kun haluat kuunnella Antti Tuiskua autossa, rakastan kun toistat mikä on sinun, minun, isin ja mummin istumapaikka ruokapöydässä, rakastan kun sanot olevasi aina matkalla Sisiliaan, rakastan kun toistelet "noniin", rakastan kun huomaat aina missä kuu on taivaalla, rakastan kun haluat tulla syliini, rakastan kun peittelet nukkesi niin että niitä ei näy ollenkaan. Rakastan jopa sitä, että imet edelleen peukaloasi, haluat lukea vielä yhden kirjan juuri silloin kuin olemme lähdössä, ruokailun päätteeksi rullaat aina pöytätabletin ja heität sen lattialle, et halua kävellä portaita itse alas, toivot välillä edelleen iltamaidon tuttipulloon. Voinko koskaan rakastaa ketään yhtä paljon kuin sinua rakastan?

Sä tiedät mistä linnut laulaa
ja minne pilvet laskeutuu
Sä osaat olla tosi hiljaa
puhumatta niinkuin puu
Ja jos sun sydämesi särkyy
se särkyy ihan kokonaan
Mut vähäks aikaa vaan
ehkä tunniksi korkeintaan

Mä luulen et sulla on enkelinsilmät
ja paremmin kuin muut
näät kesäkuun merensiniset tuulet
kirkkaammin kuin muut
värit varsinkin
Mä luulen että nuo on silmät enkelin
ne näkee taivaan tarkemmin

-Johanna Kurkela-

KUVAT: Susanna Hynynen

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla