Hän on täällä!

Rakas lapsemme, pikkusisko, kuopuksemme syntyi sunnuntaina 9.10.2016 klo 5.22 Kätilöopiston sairaalassa.

Kaunis pieni tummatukkainen tyttö oli syntyessään 3500g ja 48cm.

Synnytys oli kaunis ja nopea.

Vauvan ollessa reilun vuorokauden ikäinen pääsimme kotiin nauttimaan uudesta elämänvaiheesta, joka on nyt vaan niin täydellistä.

Tämä äiti on yrittänyt pidätellä liikutustaan monesti. Olen niin kiitollinen kahdesta terveestä lapsestani.

<3

Kommentit (41)

Vierailija
5/41 | 

Voi miten kaunis lapsi! Lämpimät onnittelut ja enkeleiden varjelusta pikkuisen ja koko perheen elämään :)

Te ootte nopeaa päässy kotiutumaan! Täällä pohjoisemmassa Suomessa (Oulun kupeessa) ei mielellään päästetä alle 2vrkn ikäisiä vauvoja kotiin, eikä tehdä kotiinlähtötarkastuksia, perusteluina käyttävät kun esim. Sydämestä kuuluvat sivuäänet ovat ihan normaaleja vastasyntyneellä ja ne yleensä häipyy 2vrkn ikään mennessä!

Olisi kiva kuulla miten synnytys meni, saitko kipulääkettä, kuinka pitkä synnytys oli jne. Vauva on ollu kyllä pieni siihen nähden että sf mitta on ollu isohko. Tokihan se ei useinkaan kerro vauvan koosta mitään ! Ihanaa arkea teille :)

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Kiitos paljon kauniista onnitteluista. <3

Olisimme itseasiassa päässeet jo samana päivänä kotiin, mutta itse halusin jäädä sairaalaan yöksi, jotta sain kaiken mahdollisen tuen imetykseen. Vauvalle tehtiin kotiinlähtötarkistus kun hän oli reilun vuorokauden ikäinen, mutta sillä kotiutuminen tapahtui kuitenkin niin pian synnytyksestä, on meidän palattava näyttämään vauvaa synnytyssairaalaan 4 vrk kuluttua synnytyksestä.

Synnytys oli ihan mieletön ja rupesinkin tässä heti kirjoittamaan synnytyskertomusta kun se on vielä tuoreessa muistissa ja yritän ehtiä julkaisemaan postauksen tässä viikon sisällä.

Mother of two
6/41 | 

Voi kuinka suloinen tyttö <3 Paljon onnea koko perheelle ja ennenkaikkea tuoreelle isosiskolle!

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Hertta on ihan samannäköinen kuin isosisko vastasyntyneenä. Kiitos onnitteluista, täällä varsinkin uusi isosisko vähän pohtii mitä mieltä on pikkusiskosta.

Vierailija
9/41 | 

Vauvakuumehan tässä tulee! Hän on ihastuttava! ❤️ Paljon onnea koko perheelle!

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Huomaan levittäneeni, tai oikeastaan tyttäreni, melkoista vauvakuumetta viime päivien aikana. :)  Kiitos onnitteluista.

Vierailija
10/41 | 

Kaunus tytto ja ihana kuulla hyvasta synnytyskokemuksesta! Mites se imetys? Itse kaksi kertaa epaonnistuneena kuulisin mielellani rehellisen kuvauksen!

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Imetys on lähtenyt hyvin käyntiin. Huomenna taas totuuden hetki, kun saamme tietää vauvan painon. Yritän ja toivon todella, että tällä kertaa ei tarvitsisi turvautua korvikkeeseen.

LindaWa
11/41 | 

Onnea teille ja ihania hetkiä vastasyntyneen kanssa :) Hauskaa, kuinka näiden blogivauvojenkin syntymää kovasti jännittää ja onhan niin et harvan kaveripiirin vauvan jutuista saa samalla tavalla tietää :) kiitos kaikista ihanista odotuspostauksista, ne tuo mukavan lisän omaan odotukseen ja fiilistelyyn!

LindaWa

Korjaus: siis että blogivauvojen jutuista saa tietää jopa enemmän kuin omien kavereiden jutuista :)

Johannaa
13/41 | 

Onnea ihanasta tyttärestä. Mietinkin viikonloppuna, jokohan teille on vauva syntynyt. Hyvä päivä syntyä, Vauvallanne sama syntymäpäivä kuin minulla. ☺ Jään odottamaan lisäpostauksia. Ihanaa aikaa koko perheelle!

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Kiitos onnitteluista.

Katsotaan miten lapset rupeavat nukkumaan samaan aikaan, jotta löydän uudesta arjesta tilaa bloggaamiselle.

Heidi_
14/41 | 

Onnea kovasti koko perheelle pienestä nyytistä :) ja ihania vauvantuoksuisia tulevia kuukausia myös!

Sininen
16/41 | 

Paljon onnea suloisesta prinsessasta! Onnea myös isosisko Hissulle!

Täällä myös jännitettiin vauvan syntymää niin, että piti Instagramista käydä sunnuntaina tilanne tarkistamassa ja mikä ihana uutinen siellä odottikaan.

Vierailija
18/41 | 

Paljon onnea koko perheelle! Mikä ihana pieni suloisuus <3 nauttikaa joka hetkestä!

mertsi86
19/41 | 

Paljon onnea ihanasta pikkutyttösestä <3 Muakin yllätti tuo kuinka nopeasti pääsitte kotiin mutta toisaalta itse aikoinaan 2.lapsen kohdalla pääsin myös ns.etuajassa kotiin vauvan kanssa.Pojalta kuului sydämen sivuääni ja varattiin joka tapauksessa heti muutaman päivän päähän aikaa polille niin samalla kattovat painot ym.sitten.  Ihanaa vauvaperheen arkea teille koko perheelle :)

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Kiitos!

Pk-seudulla tuntuu olevan hyvin yleistä, että uudelleensynnyttäjät haluavat ja pääsevät jo samana päivänä muutaman tunnin kuluttua synnytyksestä kotiin. Itse tosiaan halusin kuitenkin jäädä yhdeksi yöksi sairaalaan. Huomenna mennään näyttämään vauvaa sairaalaan.

Janet
20/41 | 

Onnittelut ihanasta pikkuprinsessasta ❤ Myös täällä kolmas lapsi ilmoitti vihdoin tulostaan ja saimme jälleen kokea syntymän ihmeen. On nämä vastasyntyneet vain valloittavia!

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla