Petasin pinnasänkyyn pitkään toivomani eläinkuvalliset pussilakanat. H&M Homen syksymallistosta löytyi nimittäin kivat pupulakanat ja ne on vielä vaaleanpunaiset - suloiset. Tässä vaan pohdin, että milloinkahan raaskin päästää tyttäreni nukkumaan omaan huoneeseen. On niin ihanaa, kun nukutaan koko perhe samassa huoneessa. Äitiyspakkauslaatikko rupeaa vaan käymään hiukan pieneksi meidän tyttärelle.

H&M Home mallistosta tarttui mukaan myös sydänkylpypyyhkeitä. Koko 60x125 on osoittautunut passeliksi vauvanpyyhkeeksi meillä. Riepuja on nykyään pitkin kotia, joten hankin niitäkin lisää. Hennesin ruokalaput on osoittatuneet käytössä ihan parhaiksi, sillä ne on hyvät vauvan kaulalla ja ne on helppo pestä muun pyykin joukossa. Ja parasta tietysti minun mielestäni on, että ruokalaput ovat suloisen näköisiä - meidän neidillä ja pinkillä possulla on helmet kaulassa ruokaillessa.

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla