Pari viikkoa sitten pitkään remontissa ollut Puotilan kartano avasi ovensa lounastelijoille ja illallisruokailijoille. Pitihän meidänkin päästä heti tutustumaan naapurikartanoomme, joten kävimme yksi ilta illallisella ystävien kanssa kartanolla.

Kartano on remontoitu perusteellisesti ja hyvällä maulla. Ihan mahtavaa, että vanha kartano on viimein saanut arvoisensa omistajat, jotka pitävät siitä hyvää huolta. Kartano koostuu useamasta isommasta tilasta ja illallisasiakkaita oli sekä lasiverannalla että yhdessä salissa.

Illallisella oli tarjolla mukavaa kotimaista mutkatonta ruokaa. A la carten lisäksi kartanolla on tarjolla arkisin lounasbuffet. Oivallinen lounastreffipaikka siis äitiyslomalaisille, sillä kartanoon mahtui hyvin myös lastenvaunuilla ja kartanon lähellä on kiva Rusthollarin leikkipuisto ja hyvät vaunulenkkeilymaastot Vartiokylänlahdella. Ja sunnuntaisin kartanolla on tarjolla brunssi!!

Omat häät on jo tanssittu, mutta vinkkinä mahdollisille tuleville hääpareille Puotilan kartano on oivallinen hääjuhlapaikka ja samassa pihapiirissä on myös tajuttoman tunnelmallinen Puotilan kappeli vihkimistä varten, vinkvink.

Upeeta, että tällaisia paikkoja avautuu myös Helsingin keskustan ulkopuolelle.

Kommentit (2)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla