Sain  paperihääpäivänämme savusaunan löylyjen jälkeen mieheltäni kutsun illalliselle. Vastasin kutsuun myöntävästi.

Miten ihanan yllätyksen mieheni olikaan järkkäillyt - kynttiläillallinen laiturinnokassa. Elokuun pimevä ilta, tyyni järvi, lastenvahti vauvan kanssa, kynttilät, hyvä valkkari, miehen valmistama parsakaalilohipiirakka ja me kaksi. Pieni ele, mutta miten ihana hetki kesken mökkeilyn.

Meillä oli seurustelun alkuaikoina tapana mökillä tehdä paljonkin kivoja iltapaloja ja silloinkin kannoimme silloin tällöin pöydän laiturinnokkaan ja illastimme laiturilla. Oli tavallaan hauska palata ajassa taaksepäin, aikaan kun meitä oli vaan me kaksi. Mutta vielä parempaa oli juhlistaa yhdessä paperihääpäiväämme ja tätä nykyistä elämäntilannetta.

 

Olemme sopineet, että vuorovuosin järjestämme toisillemme hääpäiväyllätyksen. Tänä vuonna oli mieheni vuoro ja hääpäivämme jälkeisenä päivänä minut istutettiinkin pelkääjän paikalle ja automatka kohti tuntematonta alkoi. Matkalla mieheni sai kuitenkin tiedon, että yllätys ei onnistunutkaan. Instagramin seuraajat saivatkin jo vihiä tiistaina mikä yllätys olisi ollut.

Sillä olimme jo matkalla, ja lastenvahti hankittu, jatkoimme matkaa Jyväskylään. Kävimme hieman kuljeskelemassa kaupungilla, syömässä Figarossa, kahvilla Naissaaressa ja ostamassa tuliaisia Pandan tehtaanmyymälässä. Kiva yhteinen kesäretki saatiin lopulta aikaiseksi. Ja hääpäiväyllätyksestä tulen kertomaan varmasti täällä blogissakin, kunhan se lopulta joskus toteutuu...

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla