Pikkunorsu on kotimainen julistekauppa, jossa myydään tutuista lastenlauluista tehtyjä hauskoja julisteita ja kortteja. Kyseisen yrityksen Ihahaa-juliste on päässyt meidän pikkuneidin huoneen seinälle. Kuvia kyseisestä julisteesta löytyy muun muassa postauksesta täältä.

Työnnän pullat uunihin, vedän valmiit takaisin, näen piipusta kun savu kohoaa. Leipuri Hiiva, hän asuu Kumputiellä, hän pullat, kaakut leipoo siellä. Näen piipusta kun savu kohoaa.

Pikkunorsun julistevalikoimaan on tullut muutama uusi julist - uusimmat tulokkaat ovat Kumputien Leipuri Hiiva sekä Piippolan vaari.

 tuotekuvat: Pikkunorsu

 

Jo aikaisemmin valikoimassa olleet Pienet sammakot ja Laiva julisteet ovat saaneet uuden ulkoasun.

tuotekuvat: Pikkunorsu

Kannattaa käydä katsomassa Pikkunorsun sivuilta, onko lapsesi lempilaulusta tehty jo juliste. Vinkiksi vielä, että tämän 13-15.2  viikonlopun aikana tilauksiin Pikkunorsu lisää mukaan -20% alennuskoodin, jonka voit antaa vaikka ystävälle piristykseksi.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla