oloasu Zara

Tämä Zaran oloasu oli rakkautta ensisilmäyksellä. Löysin sen poikien osastolta Helsingin keskustan Zarasta. Oloasu on yllättävän naftia kokoa, sillä vaikka ostin kokoa isomman koon kuin mitä tytär tällä hetkellä käyttää, on asu juuri sopiva nyt. Tätä asua tytär on käyttänyt paljon. Niin näppärä käytössä. Ja suloinen.

 

paita Mayoral, housut POP, rusetti Stockmann

Tämä asukokonaisuus on yksi lemppareistani vähään aikaan. Mayoralin paita on mielestäni hauska, kun siinä suloisesti esitelty eri kansallisuuksia. Olen muuten aivan rakatunut Mayoralin suloisiin pieniin mekkoihin. POPin housuja suhteen olin jotenkin varauksellinen, että ne olisivat todella epäkäytönnölliset, mutta nehän ovatkin olleet todella hyvät, sillä istuivat tyttärelle täydellisesti ja ovat kivan näköiset.

 

body Name It, housut Zara

Tällainen vuosibody oli vielä pakko hankkia tämän vuoden puolella, kun sellainen tuli vastaan Name It:n alessa. Tämä säästetään varmasti muistoksi, sitten kun jää liian pieneksi. Body on muuten oivallinen asu uuden vuoden vastaanotolle.

 

body KappAhl, housut H&M

KappAhlin pitsibodyn hankin jo kesällä reilussa koossa ja ajattelin, että tämä otetaan käyttöön sitten joskus keväällä. Tytär onkin kasvanut enemmän kuin ajattelin ja body pääsi käyttöön jo nyt. Tykkkään bodyn pitsistä, sillä tunnetusti haluan, että bodyssa on se jokin juttu. Housut ovat suloiset vöineen kaikkineen.

 

mekko Tommy Hilfiger, neule H&M, sukkahousut H&M

ihana neulemekko + ihanat palmikkosukkikset = talvinen vauvanasu minun makuuni

 

mekko Esprit, sukkahousut H&M

Espritin neulemekko suloisella rusetilla on ollut täydellinen mekko näin joulun aikaan. Se päällä tyttö on ollut sekä Kauneimmissa joululauissa että pikkujouluissa. Taidetaan käyttää tätä mekkoa joulunpyhinäkin.

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla