Mulla oli hieno postaus kuvineen päivineen meidän kolmen sukupolven mökkiviikonlopusta. Mutta kun painoin jotain, niin koko parin tunnin homma hävisi kuin tuhka tuuleen. Jep, täällä vielä harjoitellaan tätä uutta vauva.fi alustaa. Jotenka kerron nyt sitten vaan missä asussa pikkuneiti lähinnä vietti koko viime viikonlopun Joukolassa.

Kyseessä on Geggamojan Onedie-haalari, jonka hankin pikkuiselle jo loppukesästä. Oloasusta on tullut ihan lemppari mökkivaate; pehmoinen, lämpöinen ja tytön on siinä mukana liikkua. Sillä perjantaina mökille tultaessa sisällä oli viileetä, tyttö kulki sisälläkin Nextin pipo päässä ja kaulaliina kaulassa. Mökkitossuina toimivat pienet Reinot. Tyttö on muuten ihan innoissan Reinoistaan, ne ovat vielä hieman isot, mutta kun ne putoavat jalasta tyttö haluaa laittaa ne heti takaisin jalkaan. Täydelliset kengät viileille ja liukkaille mökkilattioille. Tässä asukokonaisuudessa Hissu luki, keinui, teki palapelejä, söi, nukkui, tallusteli ja leikki.

Mukavaa alkunutta uutta viikkoa sinulle.

Kommentit (2)

Johanna
1/2 | 

Meidän 2-v neiti rakastaa myös omia Reinojaan. Ne sujahtaa helposti jalkaan eikä haittaa vaikka vähän lonksuvat. 😃

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Hissu sai Reinot itseasiassa lahjoksi jo silloin kun oli masussa. Tajusin onneksi nyt testata mökillä tossuja ja nehän olivat ihan huiput. Mietin jopa, että hankkisin toiset Reinot päiväkotiin - sen verran mukavat ne tuntuivat olevan jalassa ja ne oli helppo laittaa tytön jalkaan.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla