Halusin jakaa pienen arkisen hetken täällä blogissakin, kun meidän kohta kaksivuotias Hoo kävi taas kampaajalla, taisi olla hänen neljäs kerta. Olenkin naureskellut, että tytär käy useammin kampaajalla kuin minä. Mutta tällä kertaa kaikki sujui todella mallikkaasti, vaikkakaan aikaisemmatkaan kokemukset eivät ole olleet mitään katastrofeja. Tällä kertaa pikkuneiti istui ensimmäistä kertaa itse tuolissa essu päällä, aikaisemmin hän on nimittäin suloisesti turvautunut minun syliini tai niillä kerroilla jolloin hän on istunut itse tuolissa on essu ollut ehdoton no no. Aloitin jo pari päivää ennen kampaamoreissua puhumaan tyttärelle, että kampaajalle on nyt varattu aika ja siellä istutaan korkeassa tuolissa ja päälle tulee värikäs essu, ehkä tämä alustaminen auttoi häntä valmistautumaan tähän jännittävään tilanteeseen.

Muutenkin tämä kampaamoreissu oli kuin aikuisilla konsanaan; oli pinnejä, peilejä ja föönejä. Totinen paikkahan tämä tytölle oli ja pelkäsin koko ajan, että Hissu rupee jännityksen vuoksi itkemään. Kaikki sujui kuitenkin hyvin kun yhdessä ihastelimme essussa olevia viidakoneläimiä. Kampaajakin otti tytön mukavasti huomioon ja kuhui tämän paksuja hiuksia ja välissä näytti, miltä leikkaustulos näyttää takaa. Jännittävin kohta oli ehdottomasti fööni, joka saikin tyttären yllätyksekseni nauramaan, olihan se hauskaa kun hiuksissa tuuli. Hiukset tuli tasattua ja kasvavia otsahiuksia saatiin hiukan kevennettyä, jospa ne nyt pysyisivät hiukan paremmin sivussa. Vannon muuten, etten enää koskaan leikkauta tyttärelleni otsahiuksia.

Voi kulta mussukka kun olet jo iso. <3 Kampaamoreissun jälkeen oli hyvä mennä 2v-kuvaukseen, mutta siitä lisää tällä viikolla.

Kommentit (3)

MiiaK
2/3 | 

Alkoi naurattamaan tuo otsahius-kohta :) Olen itse tehnyt myös saman päätöksen oman tyttöni kohdalla, koska en itse pitänyt otsatukasta lapsena. Olen leikannut meidän 2,5-vuotiaan tytön hiukset itse eli pääasiassa tasannut latvoja.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla