Pikkuneidin pikkuruisessa huoneessa näyttää tällä hetkellä tältä. Kovin on hempeää ja valoisaa.

Lastenhuoneen sisustuksessa ei ole tapahtunut isompia juttua. Sänky on siirtynyt seinän viereen, jolloin lattialle jää enemmän leikkitilaa. Mielestäni näin kivempi kuin aikaisemmin. Seinälle laitoin Ikean paperiosastolta löytämäni Käresta perhoset, joista taaperomme on aivan haltioitunut.

Uusimpia leluja lastenhuoneessa on kunnostettu vanha antiikkinen keinuhevonen, jonka me vanhemmat annoimme tyttärelle syntymäpäivälahjasi pari kuukautta sitten. Heppa siirtyi olohuoneesta taaperon omaan huoneeseen. Hevonen on mielestäni kaunis, mutta tytär ei ole tällä hetkellä laisinkaan kiinnostunut ratsastuksesta. Ehkäpä innostus palaa taas parin viikon päästä, jännää miten suosikkijutut vaihtelevatkin kausittain.

Olemme pikku hiljaa ruvenneet keräämään tytölle Schleichin eläimiä. Leijona on Hissun mielestä ihan paras, aina pitää suloisesti murista, kun hän leijonalla leikkii. Joululahjaksi saatu Boikidon soittopöytä on muuten edelleen hittijuttu.

Mukavaa iltaa sinulle!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla