Viikonloput on kyllä ihan parhaita, kun saa olla rennosti yhdessä koko perheen voimin kokonaisia päiviä. Tänä aamuna päätettiin lähteä ex-tempore pikavisiitille Porvooseen.

Lastenvaatekirppikset on tällä hetkellä ihan parhaita, joten käytiin tekemässä aluksi pieniä löytöjä Lastentarvikirppis Natiaisessa. Natiainen oli hyvä kirppis, joten suosittelen, kun käyt Porvoossa.

Ajelimme auton parkkiin Vanhan Porvoon laitamille ja suuntasimme lounaalle kesäravintola Johansiin. Ruokailu Johansin terassilla olisi ollut näillä keleillä ehkä hiukan viileetä, joten päätimme mennä lounastamaan yhteen ravintolan sisätiloista. Miten tunnelmallinen aittarakennus olikaan. Takkatuli, vanhat hirret, kynttilät ja kivat kalusteet - tykkäsin. Itse söin maukkaan lohisalaatin ja mies talon hampurilaisen, molemmat olimme tyytyväisiä ja kylläisiä.

Kiertelimme hetken Vanhassa Porvoossa ja kahvittelimme Cafe Fannyssä. Parasta oli kuitenkin lelukauppa Riimikko. Riimikossa olen käynyt varmaanki aina kun olen Porvoossa visiitillä ollut, mutta miten ihanaa olikaan käydä siellä nyt kun oli oma tytär mukana. Riimikon valikoima on jotain mahtavaa: puuleluja, nukkekoteja, paperinukkia, palapelejä, pehmoleluja, nukkekodin kalusteita, polkuautoja jne.. Ja miten tunnelmallinen myymälä kokonaisuudessa onkaan. Ostin vauvanhuoneeseen jotain söpöä ja tyttömäistä, mutta siitä lisää myöhemmin blogissa.

Olipa kiva pari tuntinen Porvoossa, seuraavan kerran varmaankin joulun aikaan.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla