Pieni Pala Unelmaa by Pinja Bruun on helsinkiläinen valokuvaaja, joka on erikoistunut erityisesti kuvaamaan luonnonvalossa. Pinja työskentelee pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta tarvittaessa hän on matkustanut jopa Suomen rajojen ulkopuolelle. Pinja on tehnyt paljon dokumentaarista hääkuvausta minkä lisäksi hän on taitava henkilökuvaaja. Pinjan kauniita valokuvia voi käydä ihastelemassa hänen portfoliossaan täällä. Itse pääsin Pinjan kuvattavaksi aikoinani ollessani raskaana ja voin kertoa, että kokemuksesta jäi todella lämpimät muistot. En itse yleensä nauti olla kuvattavana, mutta Pinja sai luotua kuvaustilanteesta todella rennon ja lämpimän ja minun oli helppo olla linssin edessä. Sain kivoja ja ennen kaikkea kauniita kuvia muistoksi raskausajalta ja tämän postauksen kuvat ovatkin juuri kyseisestä kuvaustilanteesta. Voin lämmöllä suositella Pinjaa, jos etsit taitavaa valokuvaajaa.

Minulla onkin nyt ilo arpoa Pieni Pala Unelmaa 150€ arvoinen lahjakortti. Tällä kertaa halusimme Pinjan kanssa pitää huolta aikuisista ja päätimme, että lahjakortti käy vain äitien, isien, naisten ja miesten kuvaukseen. Lapsista kun muistamme usein ottaa valokuvia, mutta me vanhemmat jäämme monesti taka-alalle. Lahjakortin voi käyttää esimerkiksi voimaannuttavaan boudoir-kuvaukseen. Tai äidin ja lapsen yhteinen hetki, esimerkiksi imetyskuvan muodossa. Tai miten hellyyttävä ja arvokas olisi isän ja lapsen yhteinen hetki taltioituna kuviin. Osallistut arvontaan kommentoimalla tähän postaukseen, että minkä kuvauksen sinä haluaisit, jos voitat arvonnassa. Jätäthän kommenttiin sähköpostiosoitteesi, niin saan voittajaan yhteyden. Arvonta alkaa nyt ja päättyy sunnuntaina 17.1.2016. HUOM. ARVONTA ON PÄÄTTYNYT

Arvonnan lisäksi Pieni Pala Unelmaa tarjoaa Joukolattaren lukijoille tammikuun loppuun asti -10% kuvaushinnasta. Alennusta voi käyttää mihin tahansa kuvaukseen! Alennuksen voi käyttää myös lahjakorttiin, mikäli ei itse jostain syystä tarvitse kuvausta tai asuu liian kaukana, jotta kuvaus olisi järkevää toteuttaa ja haluaa muistaa jotain läheistä pääkaupunkiseudulla. Mainitse "Joukolatar", kun varaat kuvauksen, niin olet oikeutettu alennukseen. Voit ottaa Pinjaan yhteyttä täältä ja varata kuvausajan ja kertoa toiveistasi.

Onnea arvontaan ja kauniita kuvaushetkiä!

Kommentit (49)

HannaR

10. hääpäivä häämöttää jo ihan lähellä! Eli kuvaus olisi ihana muisto vain meille vanhemmille <3 Tyttöjä on viety kuvattavaksi mutta vain meistä kahdesta on hyvin vähän yhteiskuvia.

Tuuve
3/49 | 

Äidin ja lapsen yhteiset kuvat ovat harmittavan vähissä kun itse häärin aina kameran takana. Leikkihetki olisi ihana tallentaa ammattilaisen kanssa!

Vierailija
5/49 | 

Toivoisin äiti-poika-kuvausta 💙 Pojastani on luonnollisesti kasoittain kuvia, mutta hyviä yhteiskuvia ei ole.

Vierailija
7/49 | 

Olisi ihana saada kuvia koko perheestä, äiti, iskä ja neiti kohta 1v. Olisipa kiva 1v. Synttärilahja pikkuneidille :-)

aino
8/49 | 

Olen haaveillut perhekuvasta. Koko perhettämme on hankala ikuistaa kuviin, sillä yleensä aina äiti tai isi häärää kameran takana.

Anis
10/49 | 

Olisipa ihana saada ammattilaisen ottama kuva ikuiseksi muistoksi <3 Meillä pikku kakkonen tulossa, ja perhekuvaus olisi enemmän kuin toiveissa joko raskausmasun tai vastasyntyneen kanssa :) 

Kristiina
12/49 | 

Oi, olispa ihana päästä koko perheen kuvaukseen, jossa samalla tulis otettua kuvia ihan vaan minusta ja miehestä! Yhteiskuvia kun ei tahdo pahemmin olla. Eikä meistä perheenäkään kuvia kovin montaa löydy. :)

hannna1
14/49 | 

Hei ihan mieletön palkinto! Jos onni potkaisee, boudoir-kuvaukset kiinnostavat minua eniten! Tuo on kyllä niin totta, että suurin osa muistaa ottaa kuvia perheestään, mutta itsensä kuvaaminen jää usein vähän unholaan.

Jossu
15/49 | 

Kuvia itsestä äitinä, masusta ja odotuksesta. Mustavalkoisena. Taiteellisia. Taulumateriaalina. Ehkä isän ja tyttären kädet sydämiksi kummulle ;)

Karamelli
16/49 | 

Hei vau mikä palkinto - mukana ollaan! Juuri tuollainen henkilökohtainen kuvaus (esim. boudour) kiinnostaa minua, joten olisi ihana voittaa tämä!

pienivaimo
17/49 | 

Olisi ihana päästä raskausajankuvaukseen miehen kanssa :) Viihdymme enemmän kameran takana, kuin edessä, joten olisi unelma päästä yhdessä kuvatuksi!

piiparilli
18/49 | 

Odotetusta kolmannesta lapsestamme ei ole vielä yhtään kuvaa ja laskettuaika lähestyy maaliskuussa. Jospa jonkin kuvan vielä saisi :)

pv
19/49 | 

Haluaisin perhekuvan miehestä, minusta ja lapsistamme, koska niitä ei ole kuin yksi kappale vuosien varrelta. Otan itse paljon kuvia, mutta perhekuvaa ei ole kuin yksi.

Joksu
22/49 | 

Jos voittaisin kisan haluaisin ehdottamasti sisaruskuvan. Minusta, siskostani ja veljistäni. Meistä on iloisia yhteiskuvia otettu viimeeksi lapsena. Kukaan meistä ei tykkää olla kameran edessä ja viimeisimmät yhteiskuvat taitavat olla isoisän hautajaisista. Ne ovat kamalia kuvia! Kaikilla mustat pyhävaatteet päällä ja kasvot itkuisina. Semmoinen 4 nuorta aikuista seurasaaren kallioilla heilumassa omannäköiset vaatteet päällä, joku tökkisi kepillä vettä, toisella vaikka kukkasia kädessä jne.

Mammma
24/49 | 

Meillä voisi kuvata mamman ja papan! Tähän saakka yhteiskuvan roolia vauvan huoneessa on vetänyt Laivalle mennessä otettu räpsy. Hyvät kuvat kunniaan!

Koala
26/49 | 

Näin hoitotuen varassa eläessä en ole päässyt koskaan kuvauttamaan pientä perhettämme ammattikuvaajalle. Aivan ihana olisi saada muitakin kuvia muistoksi näistä elämäni parhaista ajoista, kuin vain kännykällä räpsityt family-selfiet. Upea arvonta ja perhekuvaus olisi toiveissa <3

Riida
28/49 | 

Boudoir-kuvaus olisi ihana muistutus minulle siitä, että olen yhä myös nainen enkä vain äiti.

Vierailija
29/49 | 

Meillä ehdottomasti pääsisi kuvaan koko perhe, äiti, isi sekä pojat 2 ja 3 vuotiaat.

Kunnollista perhekuvaa kun harvoin on mahdollista ottaa itse. =)

Vierailija
31/49 | 

Olisi kiva saada meistä pariskuntana kuvia, kun kaikissa on aina lapsi mukana.

Esikoinen_2016
32/49 | 

Olen haaveillut raskausajan kuvista niin että myös tuleva isä olisi kuvissa mukana ☺️

Kolmen Mama
33/49 | 

10vuotis hääpäivä lähestyy<3 Sopiva muisto vain meistä vanhemmista kruunaisi erityisen päivän! Lapsista on paljonkin kuvia mutta vain meistä kahdesta vain hyvin vähän.

tuitui
35/49 | 

Haluaisin yhden onnistuneen kuvan minusta ja lapsista, josta voisi sitten teettaa taulun!

evabal
37/49 | 

Äiti ja lapset kuvaan, koska äiti on aina kameran takana myös tässä perheessä;)

Silvi-
38/49 | 

Kuvaus sessio menisi varmasti aikuisten siskosten sisaruskuviin, eli itseni ja siskoni yhteiskuviin. Niitäkään harvemmin tulee otettua ja olisi ihana meille molemmille, sekä vanhemmillemme lahjaksi! 

Kristiina ahlgren
39/49 | 

Joko itsestäni yksin tai ystävän kanssa, tai sitten antaisin lahjaksi ystäväpariskunnalle.

Vierailija
41/49 | 

Joko parikuva minusta ja tulevasta aviomiehestäni, esim. häiden kutsukortteihin käytettäväksi tai muuten vain muistoksi, hyviä yhteiskuvia kun on kovin vähän. Vaihtoehtoisesti voisi boudoir-kuvaus tulla kyseeseen esim. huomenlahjaa ajatellen... :)

Pauliinas
43/49 | 

Kuvaisin vain itseni, olisi ihana saada itsestään tyylikkäitä, erilaisia kuvia vaikka someen tai ihan vaan vaikka kotiin.

Rouva L.
44/49 | 

Koko perheestä on ollut haaveena jo useamman vuoden saada kiva yhteiskuva, jonka voisi oikein seinällekin sitten laittaa :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla