Meidän lastenvaunut saivat ihan uuden ilmeen istuinpehmusteella! Päätin tällä viikolla, että kevät on oikeasti tullut ja uskalsin vaihtaa rattaisiin lämpöpussin tilalla Jollyroom.fi:stä saamani Petite Chérien istuinpehmusteen.

Kyseessä on mukava lisävaruste lastenvaunuihin. Istuinpehmuste suojaa vaunuja ja sen voi pestä 40 asteessa. Pehmuste on valmistettu helposti hoidettavasta kestävästä polyesterista, josta on helppo pyyhkiä lian pois. Toisella puolella on lämmittävä fleece-kangas, joten vuoden kylminä kuukausina voi kyseistä fleece-puolta pitää lasta vasten. Petite Chérie brändinä on tunnettu laadukkaista tuotteistaan ja näin ensivaikutelman ja muutaman päivän käyttökokemuksen perusteella voin kai jo sanoa, että istuinpehmuste vaikuttaa oikein passelilta.

Petite Chérien istuinpehmuste on universaali ja siinä on aukot 5-pistevaljaille, ja näin ollen se sopii suurimpaan osaan markkinoiden lastenvaunuihin. Jopa minä osasin virittää vaunujen vyöt istuinpehmusteen aukoista. :)

Sen lisäksi, että istuinpehmuste on käytännöllinen, niin ennenkaikkea se on tyylikäs! Miten helppoa onkaan saada uniikki persoonallinen ilme omiin lastenvaunuihin. Itse halusin mustiin rattaisiimme jota erityistä lookia ja valitsin sen vuoksi tämän romanttisen ruusukuvioisen istuinpehmusteen. Kuosi on mielestäni todella kaunis ja kivan tyttömäinen. Mama loves!

1. Pink Lady

2. Blueberry

3. La Vie en Rose

4. Heritage Navy

Jollyroomissa on myynnissä erilaisia Petite Chérien istuinpehmusteita ja ne ovat tällä hetkellä reilussa alennuksessa. Valikoimaan kuuluu sekä yksivärisiä pehmusteita että tyylikkäitä kuviollisia. Kannattaa käydä katsomassa ja ihastumassa.

Aurinkoisia ulkoiluilmoja sinulle!

istuinpehmuste saatu blogin kautta Jollyroomista

Kommentit (3)

1/3 | 

Ihana tuo pehmuste! Mä oon katsellut tuota ja vastaavia malleja meidän 9kk tytsylle. Kuinka paksu tuo pehmuste on? Viekö paljon istumatilaa lapselta ? :)

2/3 | 

Ihana tuo pehmuste! Mä oon katsellut tuota ja vastaavia malleja meidän 9kk tytsylle. Kuinka paksu tuo pehmuste on? Viekö paljon istumatilaa lapselta ? :)

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014
3/3 | 

Oon ollut tosi tyytyväinen Petite Cherien istuinpehmusteeseen! Lapsi on helppo laittaa vaunuihin istumaan, sillä perhmusteen materiaali on mukavan liukuvaa. Vaunut pysyvät siisteinä, sillä pehmuste suojaa niitä. Mutta mikä tärkeintä pehmuste on nätti ja tuo kivaa ilmettä mustiin vaunuihin. Pehmuste on noin 1,5cm paksu, ei mielestäni vie istumatila ollenkaan liikaa.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla