Me ollaan tyttären kanssa vietetty tänään vapaapäivää, kun päiväkoti oli kiinni. Käytiin aamupäivästä Susanna Hynysen kuvattava ja yhdessä lounaalla ja nytten on se paljon hehkuttamani päikkäriaika. Tosin ongelmana on se, että lastenhuoneesta kuuluu edelleen jatkuva höpöttely, eikai päikkärit vaan lopu kokonaan, tyttöhän ei ole vielä kahtakaan. Toivon, että tämä on joku poikkeuspäivä, sitä todella toivon.

Nautin kuitenkin nyt Marianne uutuusjäätelön*, ihailen naistenpäivänä saamiani ruusuja ja ajattelin lukea uusimman Vauva-lehden, eiköhän tytär pian simahda.

Mukava viikonloppu tiedossa. Tänään pitää edottomasti katsoa Emma-gaala, toivon, että tänään olisi Antin ilta #petoonirti. Huomenna käydään taas perinteiseen tapaan koko perhe uimassa ja iltapäivästä lähdenkin ystävättäreni kanssa minilomalle Helsingin keskustan hotelliin. Kannattaa seurata Instagramista, että missä viikonlopun lomailen. Sunnuntaina pitäisi sitten päättää mitä tehdään koko perheen voimin, sillä Helsingissä olisi taas monta kivaa tapahtumaa lapsiperheille.

15 minuutin kuluttua. Nyt on jäätelökin syöty, olipa herkullinen, rakeet rapisivat ihanasti hampaissa. Mutta eipä tuo taapero tunnu nukahtavan, me taidetaan lähteä keskustaan.

Leppoisaa viikonloppua sinulle!

*saatu

Kommentit (5)

ihmejatavis.blogspot.fi
1/5 | 

Varmaan hyvää jätskiä, harmi kun en voi syödä..
Meillä nukutetaan tyttö aina niin nukkuu :D Kauniita kukkia!

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Mariannesta tuli kyllä yksi mun suosikkijäätelöistä.

Meidän ei ole tarvinnut 1,5 vuoteen nukuttaa tyttöä yö- tai päiväunille, hän nukahtaa aina helposti itsekseen sänkyynsä. Eilen oli joku ihme poikkeuspäivä, toivottavasti, katsotaan miten tänään käy päikkäreiden suhteen.

Äiti-ihminen
2/5 | 

Heippa, toivepostausehdotus: 1,5v vai onko semmoinen jo ollut? 😊 Siis semmoinen postaus, joita olet tehnyt vauvasta aikanaan kuukausittain.

Äiti-ihminen

No kyllähän mä tän olinkin jo lukenut 😊 Itselläni on nyt 1,5v tytär. Uutta postausta odotellessa...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla