Mun perjantaipuskapostauksista taitaa tulla perinne, tai ei ehkä kahdesta postauksesta vielä perinnettä tulla, mutta taas ihania kukkia. Eilen kävelin suosikkikukkakauppani Inbloomin ohi äitini kanssa ja poikkesimme sisälle ihastelemaan mitä kivoja kukkia kaupassa tällä kertaa on myynnissä. Inbloom on todella kaunis myymälä ja sieltä löytää aina hieman erikoisempia kukkia. Lisäksi olen aina juhlatilanteissa luottanut Inbloomin floristien ammattaitoon: hääkimppuni, 30-v juhlakimppu, ristiäiskimppu.

Eilen valitsin viikonlopun piristykseksi kotiimme jättilaukan. Jättilaukka on yksi ehdottomista suosikkikukistani. Olen jopa yrittänyt kasvattaa mökillämme kyseisiä kukkia, juu meidän perheessä mies on se puutarhuri en minä. Tykkään jättilaukan selkeästä, graafisesta ja sympaattisesta muodosta. Nyt jättilaukka kaunistaa eteistämme liian pienessä maljakossa.

Tuleva viikonloppu sisältää rauhallisia aamuja, matkarattaiden metsästystä, tyttöjen illan, liikuntaa sekä yhdessäoloa koko perheen voimin. Mahdollisesti tulee myös ensimmäinen käynti Pikkujätissä, sillä meidän pienellä neidillä taitaa olla ensimmäinen flunssa.

Kaunista viikonloppua sinulle!

Heidi

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla