Eilen töiden jälkeen kiirehdin illalliselle Boulevard Socialiin

Eilen töiden jälkeen kiirehdin illalliselle Boulevard Socialiin. Odotukset olivat kovat. Tiesin, että illallisseura on hyvää, mutta sen lisäksi toivoin herkullista ruokaa ja näkeväni vilauksen Tomi Björkistä. Kaikki toiveet toteutuivat! Ravintola on tajuttoman viihtyisä, sisustus on magee ja nuorekas. Palvelu oli ihanan sydämellistä, toimivaa ja ystävällistä. Söimme Social Tasting menun ilman lihaa. Menun rinnalle otimme viinipaketin. Menussa oli taivaallisen herkullisia juttuja, kun taas jotkut annokset olivat jopa mauttomia. Mutta oli mukavaa, kun sai syödä sosiaalisesti ja jakaa ruoka-annokset seurassa.

Ohessa sekavia kuvia ravintolasta. Mukana myös vilaus Tomista. ;)

Ruokailun jälkeen menimme vielä drinksuille suosikkibaariini Liberty or Deathiin. Ystävälleni käynti kyseisessä baarissa oli ensimmäinen, onneksi hän tykkäsi siitä yhtä paljon kuin minä. Hämyisä lämmin tunnelma, ihania drinkkejä, suloisia tarjoilijoita, kivaa musiikkia.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla