Raskausaikana jo mietin millaisen syöttötuolin haluan kotiimme. Minulla oli visio Artekin syöttötuolista, mutta sillä kyseisen syöttötuolin valmistus on lopetettu eikä sopivaa käytettyä ole tullut vastaan päätimme tuoda mieheni lapsuudenkodista hänen vanhan syöttötuolinsa. Syöttötuolin piti olla väliaikainen ratkaisu, mutta väliaikaisuudesta onkin tullut pysyvä kaluste ruokapöytämme ympärillä.

Syöttötuolin retrotyyli on ruvennyt jännällä tavalla miellyttämään silmääni. Tuoli ja ruokapöytämme ovat aivan sävysävyyn, joten syöttötuoli sopii senkin puolesta hyvin sisustukseen. Ja uusi sohvapöytäkin on kuin samasta puusta tehty. Lisäksi ajatus siitä, että mieheni ja hänen sisarensa ovat istuneet samassa tuolissa, lämmittää mieltä. Tyttöni istuu tuolissaan topakasti aina syömässä, mikä tietysti tärkeintä. Mitä nyt viime päivinä on oppinut, että syöttötuolissahan voi pyöriä. Istuin on yllättävän tukeva verrattuna moneen testaamaamme nykyaikaiseen syöttötuoliin.

Isoin miinus retrosyöttötuolissa on, että se on kovin matala. Istumakorkeus tuolissa on nimittäin vain 51cm, kun se nykyajan tuoleissa on käsittääkseni 55cm tai jopa 56cm.

Niin ja se hauska iso plussa on, että vaakatasoon käännettynä syöttyötuolista saa tuolin ja pöydän.

Onko muilla käytössä retrosyöttötuoleja?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla