Eilinen ravintolapäivä oli ihan huippu! Päätimme pysyä kotiseudulla itä-Helsingissä, sillä keskustan ravintolapäivän ruuhkat eivät meitä kiinnostaneet

Eilinen ravintolapäivä oli ihan huippu! Päätimme pysyä kotiseudulla itä-Helsingissä, sillä keskustan ravintolapäivän ruuhkat eivät meitä kiinnostaneet. Teimmekin tarkan reittisuunnitelman Vartiokylän "ravintoloihin".

Pääsimme nauttimaan idyllisen puutalon vehreällä pihamaalla kookoslinssikeittoa, pataleipää ja inkiväärisimaa. Taustalla soi lungi musiikki ja seura oli mitä mainioin.

Tämän lisäksi nautimme pikkupojan wurstiannoksesta cafe Batmanissa, pikkutyttöjen rakkaudella valmistamia cuppikakkuja sekä itsetehtyjä karjalanpiirakoita ja munkkeja talon autokatoksessa kahvila Katoksessa.

Miten ihanaa olikaan kulkea tunteja pitkin kesäistä omakotitaloaluetta. Vauvamme oli taas oivallinen retkeläinen sillä veti päivän ainoat päikkärinsä koko reitin ajan.

Taisi isukin ihokin ehtiä palamaan päivän aikana, joten tänään on muistettava aurinkorasva, kun retkemme suuntaa Helsingin merelle.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla