kuva: Pentik

kuva: Pentik

kuva: Pentik

Pentikin Halipupu on jo klassikko ja se on monen lapsen rakas unilelu. Halipupu-perhe on nyt kasvanut uusilla tuotteilla - tuttu pupu seikkailee pyyhkeissä, pussilakanoissa, ruokailuvälineissä ja astioissa.

Vuodevaatteissa on kahta erilaista kuosia - pelkistetympi valkoinen yhdellä pupulla ja kuviollisempi, jossa vilistää useampi pupu. Pussilakana on kokoa 85x125cm, joten se sopii melko hyvin äitiyspakkauksen 80x120 cm peitteeseen. Huppupyyhe pitkillä pupunkorvilla on hauska ja saa hymyn nousemaan kasvoille. Oma suosikkini mallistosta on harmaa ajaton torkkupeitto. Kaikki Halipupu-tekstiilit löydät täältä.

Halipupu-astioita on syvä lautanen sekä muki hempeissä pastellisissa sävyissä. Suloisten astioiden värit ovat vaaleanpunainen, vaaleansininen ja vaaleanruskea. Lautasessa on sisään kaartuva reuna, mikä helpottaa itse syömään opettelevaa lasta. Halipupu seikkailee myös teräksisissä aterimissa.

tuotekuvat: Pentik

Onko teidän pikkuisella Halipupu unikaverina? Ihastuitko sinä näihin Halipupu-perheen uusiin tuotteisiin?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla