Kun viisi vuotta sitten olimme ostamassa asuntoa, oli parveke yksi ehdoton ostokriteeri. Saimme toivomamme parvekkeen ja vielä lasitettuna, mutta loppujen lopuksi parveke on vuosien aikana jäänyt todella vähälle käytölle. Tänä keväänä päätin, että ainakin kerran istun iltaa parvekkeellamme ilta-auringossa. Tehtävä suoritettu - nautin eilen illalla kupillisen lattea parvekkeella tyttären mentyä nukkumaan ja selasin samalla kesäistä Glorian Kotia.

Parveketuolit hankin jokunen vuosi Vepsäläiseltä ja ne ovat Philippe Starckin toy-tuolit. Tykkään tuolien selkeästä ja jykevästä muotoilusta ja ennen kaikkea niissä on hyvä istua. Onpa tuolit siksi päässeet sisällekin, muun muassa lastenhuoneeseen. Valitettavasti tuolit eivät kuulu enää Vepsäläisen valikoimaan. Istuintyynyt ovat Finlaysonin Coronnat. Pöytinä parvekkeella toimii kaksi mieheni tekemää valkoista puupölliä.

Ostin parvekkeelle kukankin, niin kuin joka kesä. Joka kesä kesäkukat ovat kuolleet parvekkeelle alta aikayksikön, sillä kukaan ei ole niitä ollut kastelemassa meidät viettäessä kesää mökillä. Ehkä tänä kesänä  asiaan tulee muutos, sillä uuden työn vuoksi saan viettää kesää paljon Helsingissä Tänä kesänä kukaksi valikoitui herkän kaunis lobelia. Bilteman ruukkuun mieheni istutti yrttejä - persilja, basilika ja sitruunatinjami. Tuoreet yrtit ovat kyllä ihan parasta ruanlaitossa.

Taidanpa istahtaa toistekin parvekkeellemme, sen verran kivaa siellä on lueskella ilta-auringossa.

Aurinkoista viikonloppua sinulle!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla