Viikonloppuna otettiin irtiotto arjesta ja muutettiin vuorokaudeksi Hotel Fabianiin

Viikonloppuna otettiin irtiotto arjesta ja muutettiin vuorokaudeksi Hotel Fabianiin. Harvoinpa sitä tulee lähdettyä kaupunkilomalle kotikaupunkiinsa. Päällimmäinen syy oli samalla hieman juhlistaa 3v kihlautumista.

Päädyimme yöksi Hotel Fabianiin, sillä vietimme samaanketjuun kuuluvassa Havenissa hääyömme reilu vuosi sitten ja nyt halusimme tietää onko Fabian yhtä mukava hotelli. Ja olihan se. Hotelli sijaitsee rauhallinen kadun päässä, joten kävelymatkaa Espalle tai Stockkalle tulee noin 5-10 minuuttia. Perillä odottaa mutkaton, miellyttävä, kiireetön ja kotoisa hotelli, jossa voisi viipyä pidempäänkin.

Hotellissa on Comfort, Style ja Lux huoneita, me taisimme yöpyä Comfort huoneessa. Huoneet on sisustettu tyylikkäästi mutta rennon kotoisasti, sellaista beach house-tyyliä edustivat.

Ja parasta hotelleissa on tietysti aamiainen. Fabianin aamiainen oli laadukas, kuten odottaa saattoi. Jokainen yksityiskohta oli aamiaisellakin mietitty ja tällä kertaa yksityiskohdat työtti Iittalan astiat. Hauska oli myös aamulla seurata kun kokki valmisti aamupuuroa avokeittiössä, tuli kotoisa tunnelma, vaikka oli kyllä ihana olla hotelliaamiaisella ja lukea hesarin perheilmoituksia valmiissa kauniissa pöydässä.

Lauantai päivänä kävimme kiertelemässä kaupungilla, poikkesimme lounaalla Stockkalla, käytiin leffassa Maximissa ja illan päätti illallinen yhdessä suosikkiravintolassa, Sassossa. Sassossa juhlimme myös 3 vuotta sitten, silloin kuin olimme vastakihlautuneet.

Olipas kivaa ja romanttista.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla