- aamuiset treenit, jotka ovat arjen pelastajia - täydellinen startti päivään ja treeni hoidettu pois alta heti aamusta

- etukäteen suunniteltu kauppalista, tällä viikolla ollaan syöty mm. lankomiehen pyytämää kalaa, couccoustonnikalafetatomattisössöä sekä Sysmän Luomuherkun viljapihvejä

- uudet hömppäohjelmat: Ruotsin miljönääriäidit, Mustat lesket, Bachelor Suomi, Amerikan Unelmavävy, Suomen ihanimmat häät, TI2

- uiminen ja vesijuoksu, kävin PT:n kanssa uimassa ja minä uimahalleja inhoava tyyppi sain hyviä vinkkejä rintauintiin ja rupesin ihan nauttimaan uinnista

- Puotilassa kuukausittain toimiva lähiruokarengas REKO; ollaan ostettu kananmunia, kalaa, marjoja, tuorepuuroa suoraan tuottajilta

- iltalenkki hyvän ystävän kanssa

- keväiset suloiset vauvauutiset

- Sian magee musavideo Tanssin superäideistä tutuksi tulleella Maddiella

- työpäivää piristävät lounastreffit

- uskallus pyytää anteeksi ja kyky antaa anteeksi

- yläasteen luokkakokous, kuin siistiä oli nähdä tyyppejä, joita on tavannut viimeksi viime vuosisadalla. Ja me ei oltu muututtu laisinkaan.

- uuden vuoden lupaus kuukausittaisista treffeistä

- keväinen fiilis, olo on kuin vastarakastuneena, se kihelmöinti vatsanpohjassa

- matkasuunnitelmat - Lissabon, Madrid, Vilna vai Venetsia? Lähdetäänkö koko perhe vai pitäisikö lähteä ihan kahdestaan kaupunkilomalle?

- 2v-juhlien järjestelyt - kutsukortit check, kakku check, koristeet check, synttärilahjat check. Vielä hankittava juhlamekko ja mietittävä suolaiset tarjottavat. Kerrankin olen hyvissäajoin tyhjentänyt to do-listaa.

- puhumaan kunnolla oppinut tytär. Eilen kuuntelin ihastuneena kun Hoo luki tuttua muumikirjaa, jossa muumipeikko haluaa oppia lentämään ääneen "minä lennän!" "auts!"

- päivittäinen perheemme yhteinen päivällishetki on yksi päivien huippuhetkistä, saamme vaihtaa päivän kuulumiset ja syödä rauhassa

- vanhat kivat perheblogit, joista onkin tullut nyt myös taas odotusblogeja: Annu E, Miia Metso, Mini & Me ja Pieces of miracles

- uuden asunnon etsintä. Löytyykö meidän uusi koti Puotilasta, Herttoniemestä vai vaikka Katajanokalta ja milloin se löytyy?

- usko siihen, että kyllä kaikki järjestyy. Ärsyttävä toteamus, mutta monesti koettu, että se pitää niin paikkansa

Kommentit (4)

:)
1/4 | 

Nautin myös niin keväästä :) mutta olen selvästi enemmän kesäihmisiä <3 Pienet arkiset asiat ovat niitä tärkeimpiä. Mustutan myös itseäni että oma arkeni on lapsieni lapsuutta. Minkälaisen lapsuuden haluan lapsilleni antaa? Ihanaa pääsiäisen odotusta teidän perheelle! Ja kiitos tästä ihanasta blogista. 

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Kevät on ollut jotenkin raskas, joten ajattelin kirjoitella ylös pieniä positiivisia juttuja. Ja tuntuihan näitä löytyvän vaikka kuinka. Nyt pyhien aikana tuli kyllä niin konkreettisesti se, että kohta on jo kesä, niin positiivista.

ihmejatavis@blogspot.fi
2/4 | 

Juuri kirjoitin omista arkisista hemmotteluhetkistä. Täällä todin arki pyörii enemmän tytön ympärillä kun olen kotona ja omia menoaja ei niinkään ole. Ei kyllä mitään kaipuutakaan, parastahan tuo aika on oman tytön kanssa. Niin nopeasti nuo lapset kasvaa niin nyt nautitaan tästä.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla