Viikko sitten meidän hoitovapaapäivä alkoi tyttären kanssa melko mukavissa merkeissä, kun meidät oli kutsuttu Radisson Blu Plaza hotelliin kokemaan uudistunut Super Breakfast. Super Breakfast nautitaan kaikilla aisteilla, sillä Radisson Blu -hotelliketjun aamiaisuudistuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota moniaistiseen ympäristöön. Aamiaistarjoiluissa ja esillepanossa on huomioitu ääni-, tunto-, näkö-, kuulo-, haju- ja makuaisti, eli oikeanlainen valaistus, tuoksut, musiikki ja tilojen lämpötila ovat kaikki tämän parhaan hotelliaamiaisen ainesosia. Itse ihastuin aamiaisen esillepanoon, tuntui, että olisi ollut maalaismarkkinoilla valitsemassa tuotteita. Aamiaistarjoilut olivat lisäksi todella tuoreita ja terveellisyyteen oli kiinnitetty eritystä huomoita. Itse ihastuin raikkaisiin smoothiehin ja Hissu rakastui vastapuristettuun appelsiinimehuun .Suosittelen menemään kokemaan tämä joku aamu.

pusero: Carter´s

treggingsit: H&M

kengät: H&M

Koska mentiin tytön kanssa oikein isolle kirkolle oli kiva pukea hänelle päälle farkut ainaisten verkkareiden sijasta. Puseroksi valikoitui ajaton ja hiukan aikuismainen Carter´sin vaaleanpunainen jakku. Hennesin loaferit olivat aikanaan heräteostos, mutta olen käyttänyt kyseisiä kenkiä valtavasti tänä syksynä. Kengät on helppo laittaa lapsen jalkaat, ovat mukavan tuntuiset ja lisäksi ovat klassisen näköiset. Tykkään.

pipo: Next

takki: Zara

Treggingsit: H&M

kengät: H&M

rattaat: Stokke Scoot (saatu)

Aamiaisen jälkeen lähdettiin hoitamaan muutama asia Stockmannin lähestölle. Aamulla oli hiukan pakkasta, joten puin ensimmäistä kertaa tyttärelle päälle Zaran vaaleanpunaisen toppatakin. Olikin yllättävän kiva takki, sellainen pehmoinen ja miellyttävä pukea pikkuisen päälle. Tässä Instagramin kuvassa näkyy miltä takki näyttää kun tyttö on liikkeellä. Tuo Nextin pipo saa valtavasti positiivista huomioita ja en valehtele, että meidän kaupunkipyrähdyksen aikana lähes kymmenen ihmistä tuli ihastelemaan ja juttelemaan Hissulle, kuinka tämä on suloinen. Luulen, että tuo pipo tekee tytöstäni entistäkin suloisemman näköisen. Ja täytyy sanoa, että pipo on ihan mahtava päässä, lämmin ja pehmoinen.

Myytiin muuten viikko sittten meidän erinomaisesti palvelleet Brio Smile yhdistelmärattaat seuraavalle vauvaperheelle ja ruvettiin käyttämään kotona ja mökillä pääasiassa ainoastaan Stokke Scootteja. Scootit ovat riittävät meidän käyttöön ja lisäksi meillä on nyt uudet pienet matkarattaat ulkomaanmatkoja varten  ja lisäksi kuljetamme matkarattaita auton peräloostarissa pieniä retkiä varten. Mutta kyseisistä uutukaisista on tulossa postausta ensi viikolla.

Tänäänkin käytiin aamupäivästä Helsingin keskustassa ja nyt tyttö vetelee päikkäreitä, mä juon Nespresson lattea ja näpyttelen tätä postausta. Meidän piti mennä Meidän Viikonloppu messuille, mutta suunnitelmiin tuli muutos, joten luultavasti menemme katsomaan eläimiä ja traktoreita vasta huomenna aamusta. Tulossa rento ja jännittävä isänpäiväviikonloppu. Ihanaa viikonloppua sinulle!

Kommentit (5)

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Just naureskelin, että Hissu kävi kolmannen kerran kampaajalla, kun itse olen samassa ajassa käynyt kerran kampaajalla. Tykkään itsekin tyttären tyttömäisestä hiusmallista, vaikkakin sitä pitäisi olla olla koko ajan harjaamassa, jotta pysyisi ojennuksessa touhujen keskellä.

pv
3/5 | 

Ihanaa, kun pystyy pitämään lapselle lyhyempää viikkoa, ja vähän rennompaa päivää itsekin. Minusta nuo brio smilet olivat niin ihanat rattaat! mutta onhan stoket pienemmät. Ihana blogi, tykkään todella paljon!!

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Osittainen hoitovapaa on tuntunut todella hyvältä ratkaisulta. Tytär on kuitenkin vielä mun vauva, joten haluan että hän saisi olla vielä kotona mahdollisimman paljon ja päivähoitoaika viikossa pysyisi kohtuullisena. Itse pääsen kuitenkin nyt olemaan myös töissä neljänä päivänä ja pitkät viikonloput yhdessä tuntuvat todella tärkeiltä. Palkkapäivisin toki tämä päätös tuntuu ikävältä. :) Tämä järjestely on nyt ainakin tämän vuoden ajan, katsotaan sitten alkuvuodesta miltä tilanne näyttää.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla