Meillä on mieheni kanssa perinne (kai kahden vuoden jälkeen voi sanoa jo perinne?), että vuorovuosin järjestämme toisillemme jonkun yllätyksen hääpäivänämme. Viime vuonna, juhlimme paperihääpäivää kynttiläillallisella laiturinnokassa. Mutta seuraavana päivänä mieheni lähti viemään minua kuumailmapallolennolle. Valitettavasti sinä iltana lento peruuntui huonon sään vuoksi ja siitä asti olemme yrittäneet löytää yhteistä aikaa, lastenhoitoa ja hyvää säätä, jotta pääsisimme tuolle lennolle. Vihdoin kaikki asiat loksahtivat paikoilleen ja pääsimme kokemaan jotain mieletöntä!

Kuumailmapallolento oli ainutlaatuinen elämys! Maisemat parinsadan metrin korkeudesta olivat mykistävät. Ilta oli aurinkoinen ja tyyni ja kesäinen Suomi näytti kauniilta. Me lensimme Mikkelin yllä ja noin tunnin lennon aikana ehdimme näkemään koko kaupungin ja kauniita järvi- ja metsämaisemia. Parasta lennolla oli kuitenkin ehdottomasti lähtö, kun koppa pikkuhiljaa tasaisesti rupesi kohoamaan yläilmoihin. Ei tarvinnut pelätä, mutta vatsanpohjassa kutitteli silleen kivasti.

Lento oli todella rauhallinen, olin jotenkin kuvitellut, että ilmassa kori heiluisi, mutta jopa laskeutuminen oli todella tasainen. Laskeutuminen tapahtui kapealla hiekkatielle, jonne pian naapurusto tulikin ihmeissään katsomaan, että mikäs heidän pihaan taivaalta oikein tipahti.

Lentoon kuuluu, että matkustajat auttavat henkilökuntaa pallon laittamisessa lähtövalmiuteen sekä sen pakkaamisessa takaisin autoon. Sellaista mukavaa tiimityötä. Edelleen hämmästelen miten valtavan kokoinen itse pallo olikaan.

Kiitos rakas mielettömästä hääpäivälahjasta! Ja vahva suositus sinulle, jos et ole kuumailmapallolentoa vielä kokenut.

Mitähän minä keksisin ensi kuussa yllätykseksi miehelleni, kun juhlimme nahkahääpäiväämme?

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla