Tänään tulee kuluneeksi kaksi vuotta siitä kun menin naimisiin elämäni miehen kanssa. Juhlimme siis paperihääpäivää, tai pumpulihääpäivää, kun tuo Wikipedia ei osannut kertoa kumpi hääpäivä on kyseessä. Mutta sovitaan, että meillä on tänään paperihääpäivä, sillä vuosi sitten juhlimme pumpulihääpäiväämme Sveitsissä Zurichissä.

Viimeisin avioliittovuosi on ollut jännittävä, mullistava ja täynnä iloa ja odotusta. Tärkein ilonaiheemme on luonnollisesti ollut tieto raskaudesta (maailman paras 1. hääpäivän lahja), kaunis odotusaika ja lopulta pienen tyttäremme syntymä pääsiäisenä. Viimeisien kuukausien aikana elämämme ja avioliittomme on muuttunut valtavasti, emme olekaan enää vain vaimo ja mies vaan myös äiti ja iskä. Nuo vaimo ja mies roolit ovat jääneet hiukan taka-alalle, mutta tänään hääpäivänä on hyvä muistaa ja juhlistaa, että mitä toisessa rakastaa ja miksi sanoimme "tahdon" tasan kaksi vuotta sitten.

Niille blogini lukijoille, jotka olette seuranneet elämääni hääblogistani asti, tässä tulee paljon toistoa, mutta haluaisin palata ajatuksissani kahden vuoden takaiseen päivään.

KUVAT: PASI NIKKANEN

Hääpäivä oli uskomaton, ikimuistoinen ja täydellinen. Voi sitä rakkauden, ilon, jännityksen ja liikutuksen määrää. Hääpäivämme sisälsi tiettyjä ikimuistoisia huippuhetkiä - se hetki kun seisoin yksin kirkkokäytävän päässä ja näin mieheni odottamassa minua alttarilla, "tahdon", riemukas kirkosta ulostulo, ajelu läpi helteisen Helsingin avoautolla, yhteinen venematka juhlapaikalle, läheisten puheet, aviomiehen lauluesitys minulle ja häätanssit.

Hääpäivä alkoi tyylikkäästi Hotelli Glo Kluuvissa, jossa olin kaasojeni kanssa viettänyt edellisyön. Saimme rauhassa valmistautua suureen päivään yhdessä, kun meikkaajakampaaja tuli hotellihuoneeseen kaunistamaan meitä. Puettiin mekot päälle, juotiin shampanjaa ja käveltiin kirkolle. Vihkiminen tapahtui upeassa ja meille tärkeässä Tuomiokirkossa. Sitä tunnetta kun Canon soi uruilla ja lähdin kävelemään kohti miestäni, ei voi sanoin kuvailla. Jos vihkiminen oli kaunis ja rauhallinen seremonia, ilo ja riemu alkoi kun astuimme ulos kirkosta. Mieletön fiilis valtasi ja huumassa ajelimme Porchella Helsingin katuja ja miten ihanaa oli fiilistellä kahdestaan avioliittoa venematkan ajan. Hääjuhlamme pidettiin Suomenlinnassa Tenalji von Fersenissä, en tiedä kauniimpaa juhlapaikkaa Helsingistä. Nautimme mieheni kanssa juhlasta vapatuneesti. Oli ruokaa, juomaa, puheita, stand-uppia, tanssia ja leikkejä - täydellistä. Hääyö vietettiin Hotel Havenissa ja kaiken kruunasi täydellinen häämatka Balille ja Singaporeen.

Kiitos rakas sinulta saamastani tuesta, tsemppaamisesta, avusta, rakkaudesta ja ystävyydestä. Hyvää paperihääpäivää meille.

Onnea kaikille viime viikonlopun hääpareille ja tuleville elokuun pareille.

Lisää meidän häistä voit lukea Jotain vaaleanpunaista-hääblogistani.

KUVAT: PASI NIKKANEN

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla