Lastenhuoneen säilytysratkaisut, asia joka mietityttää aina ja tuottaa harmaita hiuksia. Vaikka tyttärelläni ei ole ehtinyt vielä kertymään ihan tolkuttomasti leluja, niin olen pyrkinyt miettimään käteviä säilytysvaihtoehtoja alusta alkaen.

Kolme vaaleanpunaista pahvilaatikkoa on nätti uusi säilytysratkaisu taaperon omassa huoneessa. Sain pahvilaatikoiden avulla luotua lisää järjestystä lastenhuoneeseen. Yhteen laatikkoon laitoin junaradan osat, toiseen Brion palikat ja kolmannessa laatikossa on muumitalon asukkaat ja kalusteet. Tykkään ajatuksesta, että saman leikin lelut ovat yhdessä samassa paikassa säilytyksessä.

Laatikot ovat osoittautuneet todella näppäriksi käytössä. Neiti saa itse avattua kannet ja näin otettua esille haluamansa lelut. Minun kaltaiselle järjestelmälliselle ihmiselle puolestaan on tärkeää, että jokaiselle tavaralla on oma paikkansa ja näihin laatikoihin lelut on helppo iltaisin siivota paikoilleen. Nyt  järjestys pysyy kivasti yllä jatkossakin.

Päällekkäin aseteltuna sain pahvilaatikoista tehtyä hienon yöpöydän pinnasängyn viereen. Uusi pupuvalaisin pääsi laatikoiden päälle yövaloksi, vaikkakin Hissu ilmoitti, että haluaa jatkossakin nukkua pimeässä huoneessa.

Näitä Alice & Foxin pahvilaatikoita myy Jollyroom.fi. Kannattaa käydä tutustumassa mitä muita kivoja ja käteviä sisustustuotteita Alice & Foxilla on.

Alice&Fox pahvilaatikot saatu blogin kautta Jollyroom.fi:stä

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla