Meidän perhe vietti pääsiäisen pääasiassa Joukolan mökillä. En tiedä oliko mulla liian isot odotukset pitkille pyhille ja yhdessäololle, mutta jotenkin olo on nyt vähän vaisu. Mun kevätväsymys nosti taas päätään ja sainkin pyhien aikana mahdollisuuden nukkua päikkäreitä ja pitkiä yöunia, mutta kun mahdollisuus tuli en kuitenkaan saanut nukuttua. Olin kuvitellut, että pääsiäisenä keskityn vain ulkoiluun, mutta olo oli niin vetämätön, että hyvä että sain itseni edes kerran päivässä ulos mökistä. Mielikään ei ollut kovin rento sillä päässä pyöri työjutut ja kaikki tulevan kesän mökkiprojektit; pitäisi uusia savusaunan ja venevajan katto, puita kaataa, tuvan seinät tapetoida, siivota vajat, rakentaa patioita, oikaista jäiden runtoma toinen laituri, korjata/ostaa perämoottori jne. jne, olisi kiva vaan joskus olla mökillä ilman että tekemättömät työt ahdistavat minua tai pitävät miehen työntouhussa. Tuntuu, että mökki on pelkkä työleiri ja raha-aukko, eikä mikään rentoutumispaikka, parempi varmaan pysyä vaan kotona Helsingissä niin ei tarvitse miettiä tekemättömiä juttuja.

Mutta kyllä pääsiäiseen mahtui onneksi paljon onnellisia hetkiä. Yhteiset maalaus-, leikki- ja lukuhetket Hoon kanssa. Taapero oppi muuten itse kiipeämään ison keinuhevosen selkään, iso juttu meidän rauhalliselle ja varovaiselle tytölle. Yön aikana pääsiäiskanan pipoon munima suklaamuna ja muiden suklaamunien etsintä pitkin Joukolaa. Saunominen, pääsin jopa yksin saunaan, pistin makuulleni ja nostin jalat ylös, totaali rentoutuminen. Hyvä ruoka, jonka kruunasi tämän aamuinen aamupala, jonka mies valmisti Hesarin reseptin mukaisesti. Nuotioretki saunarantaan. Naapurimökeissä ja -huviloissa oleilevat sukulaiset.

Onneksi tulevat neljä päivää on täynnä kivoja juttuja, kuten uusia treenejä, elämää mullistavia asioita ja ystäviä. Tsemppiä sinullekin pyhien jälkeiseen arkeen.

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 | 

Kiitos rehellisemmästä postauksesta! Tykkään sun blogista kun siellä on usein esim. hyviä suosituksia brunssipaikoista, mutta joskus häiritsee "sokerikuorrutteisuus". Ymmärrän toki, että kaikkea ei blogissa halua huudella, mutta elämän monimuotoisuuden esiin tuominen tuo blogiin syvyyttä ja inhimillisyyttä.

Mukavaa kevättä sinulle ja perheellesi!

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Onneksi mun elämä on ollut pääasiassa sokerikuorrutteista ja muutenkin olen tosiaan tehnyt linjauksen, että en avaa omaa yksityiselämääni paljoakaan täällä blogissa. Mutta nyt ei vaan lähde, väsymys on jatkuvaa ja kaikki asiat pyörivät päässä. Ehkä tämä viikko selkeyttää ajatuksia ja tuo energiaa elämään. Jos vaikka jaksaisi viikonloppuna mennä jonnekin brunssille pitkästä aikaa. :)

Ja kiitos tuhannesti palautteestasi, arvostan.

:)
2/10 | 

minä myös olen ollut kevään normaalia väsyneempi. yleensä syksyt vaikuttaa että olen väsynyt. kiitos ihanasta postauksesta.

ihmejatavis.blogspot.fi
3/10 | 

Meillä oli ihana pääsiäinen. Mä uskon että kun ei ole liian suuret odotukset niin kaikki sujuu hyvin. Ja usein se tavallinen arki on parasta, etenkin lapsille!

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

En toisaalta tiedä oliko rentoutuminen, ulkoilu ja yhdessäolo liikaa vaadittu, ihan tavallisesta arjesta kuitenkin kyse, en vaan päässyt pääsiäisfiilikseen ikävien ajatuksien ja väsymyksen vuoksi. Kyllä tämä tasta toivottavasti piristyy. Mahtava kuulla, että teidän pyhät olivat onnnistuneet.

Heidi__
5/10 | 

Kiitos rehellisestä postauksesta. Meilläkin on kaksi mökkiä (minun porukoiden sekä puolison porukoiden) ja on kiva kuulla, etten ole ainut, josta välillä tuntuu että mökkeily ottaa enemmän kuin antaa. On se hotellissa lomailu vaan niin paljon rentouttavampaa.

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Jos mulla olisi ylimääräistä rahaa, palkkaisin joukon miehiä mökkitalkoisiin tekemään kaikki hommat parissa viikossa valmiiksi. Saisi edes yhden kesän vaan olla ja nauttia mökkeilystä. Taidanpa tehdä seuraavan postauksen meidän pääsiäisenä tapahtuneestä yhden yön kestäneestä paosta mökiltä hotelliin. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla