8 vuotta sitten lähdin ystäväni kanssa viikonlopuksi pieneen maalaiskuntaan.

Kylillä kantautui huhu, että Helsingin neidot ovat paikalla ja huhun saattelemana komea poika ilmestyi samoihin grillijuhliin kuin minä. Käytiin tansseissa ja valvottiin yhdessä kesäyöt. Seuraavana viikolla tapasimme kyseisen pojan kanssa heti Helsingissä. Kyseisestä viikonlopusta tuli eilen kuluneeksi 8 vuotta. Kyseinen poika on nykyään aviomieheni.

Juhlistimme vuosipäivää eilen käymällä hurvittelemassa Linnanmäellä. Kyseinen paikka on meille tärkeä, sillä suhteemme alussa olin kesätöissä Linnanmäellä, joten mieheni tuli minut aina hakemaan työpäivien jälkeen Lintsiltä kotiin.

 Lintsillä pidimme toisiamme kädestä, kiljuimme, muistelimme menneitä, nauroimme, suutelimme vuoristoradassa, pelasimme ja suunnittelimme tulevaa.

 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla