Kaupallinen yhteistyö Digilehdet.fi kanssa

Rakastan sitä hetkeä kun postiluukusta on tipahtanut uunituore aikakauslehti; selaan mahdollisimman pian lehden sisällön pikaisesti läpi ja tämän jälkeen odotan sopivaa hetkeä, että voin rauhassa paneutua lehden juttuihin syvällisemmin. Aikakauslehdissä on mielestäni sitä jotain ja koen lehtien parissa vietetyn ajan jotenkin todella rentouttavaksi - lehti, latte ja sohvannurkka, kyllä kelpaa. Itselleni tulee blogin kautta Vauva ja Meidän Perhe lehdet ja sen lisäksi tykkään hankkia luettavaksi sisustuslehtiä.

Tällä hetkellä Sanomilla on käynnissä upea juttu, kun tilaa minkä tahansa Sanomien aikakauslehden pääsee lukemaan ilmaiseksi 15 aikakauslehteä digitaalisesti. Siis 15 lehteä yhden hinnalla!! Itsekin sain palvelun nyt käyttöön Vauvan kylkiäisenä.

Digilehdet-palvelussa on luettavana 15 eri Sanomien lehteä. Palvelusta löytyy muun muassa Gloria, Glorian koti, Kodin Kuvalehti, Me Naiset, Meidän Perhe, Sport ja Vauva - mielettömiä lehtibrändejä sanoisin. Digilehdet-palvelussa yksi parhaimmista jutuista onkin se, että pääsee tutustumaan uusiin, ja tuttuihin, lehtibrändeihin.

Puolestaan parasta digitaalisuudessa on, että lehtiä voi lukea milloin ja missä vaan. Palveluun pääsee sekä selaimesta tai lataamalla puhelimeen ilmaisen digilehdet-sovelluksen. Nyt olen voinut lukea lehtiä mm. metrossa, kahviloissa ja kampaajalla. Illalla nukkumaan mennessä olen iltalukemiseksi blogien lisäksi lukenut mm. Me Naisia. Ja erityisesti pitää mainita imetyshetket ja vauvan sylipäikkärit, paljon helpompaa lukea tällöin lehteä puhelimesta kuin oikeaa lehteä ja aikaa kyllä lukemiselle löytyy kun on liimattuna sohvalle. Olenkin päässyt uppoutumaan aikakauslehtien pariin nopeasti ja aina kun siihen on vain ilmaantunut aikaa, sillä puhelin on aina mukana ja digilehdet kulkevat siellä odottamassa lukemista.

Palvelu on visuaalisesti selkeä ja sitä on helppo käyttää. Etusivulla on aluksi palvelun suosittelemia artikkeleita ja uusimmat lehdet. Tämän jälkeen lehdet tulevat järjestyksessä ja jokaisesta lehdestä löytyy arkisto, jossa on kaikki sekä tänä että viime vuonna ilmestyneet lehdet. Omia suosikkilehtinumeroita pystyy merkitsemään sydämellä, jolloin ne löytää helposti seuraavalla kerralla palveluun mentäessä. Digilehdet myös muistaa mihin kohtaan lukeminen on jäänyt, joten pystyy nopeasti ja helposti jatkamaan lukemista siitä mihin on viimeksi jäänyt.

Nyt kannattaakin tehdä aikakauslehtitilaus ja valita mieluisa lehti itsellesi ja samalla hankkia sitä ansaittua omaa aikaa, kaupan päälle saat lukuoikeuden 15 muuhun lehteen digitaalisesti. Lehtitilaus on myös täydellinen joululahja, sillä siitä on lahjansaajalle iloa monelle kuukaudelle. Pääset tekemään tilauksen Sanoman lehdistä helposti täältä ja pyöräyttämään lisäksi itsellesi lahjakarusellisesta tilaajalahjan.

Rentouttavia ja inspiroivia lukuhetkiä tuttujen ja uusien aikakauslehtibrändien parissa!

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla