KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Taaperon huoneeseen on tullut kiva uusi kaluste - oma pieni kirjahylly. Hyllyn neljä kankaista lokeroa ovat juuri passelit suosikkikirjojen säilytykseen. Tämä hauska hylly kuuluu Alice & Foxin valikoimaan, eli sama tuotemerkki, jonka nättejä pahvisia säilytyslaatikoita tyttäremme huoneessa on.

Me säilytimme aikaisemmin tytön kirjoja kaapissa oven takana. Lähinnä ehkä itse halusin, että kirjat eivät olisi jatkuvasti esillä sekoittamassa liikaa lastenhuoneen värimaailmaan. Nyt on ollut kuitenkin todella kivaa, sekä Hissun että meidän vanhempien mielestä, että kirjat ovat näkyvillä ja Hissu pystyy itse helposti valitsemaan haluamansa kirjat. Hyllyä ei tarvitse laittaa kiinni seinään vaan se seisoo lattialla ja näin lapsi yltää näppärästi ottamaan kirjoja itse luettavaksi. Vielä kun tytär oppisi laittamaan kirjat takaisin hyllyyn lukuhetken jälkeen, hih. :)

Hylly on vakaa ja se on pysynyt hyvin pystyssä vaikka tyttönen on siihen välillä nojaillutkin. Mielestäni Alice&Foxin hylly on sympaattinen ja persoonallinen yksityiskohta tyttären huoneessa. Se on täydellinen kaluste meidän kirjoja rakastavalle pikkuneidille. Moni mammaystävänikin on meillä käydessään ihaillut uutta kirjahyllyä.

Jollyroomissa on torstaihin 17.9 asti käynnissä lastenhuonepäivät ja sekä tämä Alice & Foxin kirjahylly että aikaisemmin esittelemäni vaaleanpunaiset säilytyslaatikot ovat huimassa alessa. Nyt kannattaa mennä tekemään kivoja hankintoja Jollyroomista.

Mitäs tykkäätte tytön kirjahyllystä? Miten teillä säilytetään lastenkirjoja? Onko kirjat jatkuvasti esillä vai kaapissa piilossa katseilta?

tuote saatu Jollyroom.fi:stä

Kommentit (5)

1/5 | 

Ihana hylly! Juuri tuollaista olen pitkään etsinyt meidän tytön huoneeseen ja olohuoneeseen. Kiitos vinkistä!

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014
3/5 | 

vierailija 1 - Mukava kuulla, että vinkistä oli sinulle hyötyä. Tämä on ollut meillä ihan hittijuttu. Kirjat ja yhteiset lukuhetket ovat nimittäin taaperoni mielestä parasta tällä hetkellä.

4/5 | 

oma kokemus kolmesta lapsesta on se, etta riippumatta siita onko kirjoille hyllyja vai laatikoita niin lattialle lajaan nuo nayttavat paatyvan...

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013