Kaupallinen yhteistyö Jollyroomin kanssa

Esikoiseni täyttää ensi kuussa kolmevuotta. En tiedä mistä taaperot keksivät juttujaan, mutta yksi päivä rakas tyttäreni ilmoitti toivovansa syntymäpäivälahjaksi auton. Siitä se ajatus sitten lähti. Ja kuten arvata saattaa, hänen toiveensa tulee toteutumaan. Hissu saa nimittäin lahjaksi tämän hienon Jeepin!

Jeep sähköauto on kuin oikea auto. Auto käynnistyy starttinappulasta ja kaasupoljinta painamalla lähtee liikkeelle. Auto pysähtyy kun lapsi nostaa jalkansa kaasupolkimelta. Vaihdekepistä saa pakin päälle. Autossa on myös hauskoja pieniä yksityiskohtia - toimivat valot, äänimerkit ja turvavyö. Konelautaan on mahdollisuus liittää matkapuhelin johdolla kaiuttimiin ja näin ollen kuunnella ajon aikana suosikkimusiikkia, tässä autossa kuunnellaan luultavasti Mimmejä ja Antti Tuiskua.

Jeepistä tulee varmasti tyttären ja isi-ihmisen yhteinen juttu. Autoa pystyy nimittäin ohjaamaan myös kauko-ohjaimella, ja siitähän mieheni on kovin innoissaan. Mun instassa on muuten pieni videopätkä, jonka mieheni otti heti kun koeajoi sähköauton kokoamisen jälkeen.

Jollyroomin valikoimista löytyy paljon erilaisia sähköautoja ja muita sähköisiä ajoneuvoja kuten moottoripyöriä ja traktoreita. Mun mielestä ihan huisia, että Jollyroomilta löytyy mm. Mersuja, Bemareita, Ferrareita ja Audeja. Lapsille tarkoitetut aidonnäköiset autot ovat kyllä ihan huippupäheitä.

En malta odottaa synttäripäivää ja päivänsankarin ilmettä, kun hän saa autonsa. Vaviskaa Helsingin keväiset kadut, täältä tulee kaupungin suloisin teiden sankaritar!

Kommentit (16)

Vierailija
1/16 | 

Ja kaiken kruunaisi yltiö söpö kypärä ja tietysti tyylikkäät ajohanskat :)

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Pohdin muuten, että pitäisikö lapsella olla kypärä päässä tämän kyydissä. Päädyin, että ei, kyseessä kuitenkin auto. Turvavyö autossa toki on. Tämän auton kuski taitaa laittaa Frozen-hanskat käteensä automatkoilleen. :)

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Onpas sinulla ruma kielenkäyttö, ei kuulosta kovin aikuismaiselta. Enkä ole kyllä puhunut mitään maailman pelastamisesta täällä blogissa.

Haley

Joidenkin on näköjään anonyymina helppo kiusata julkisesti. Jos on paha olo niin ei sitä tartte kyllä bloggaajaan purkaa, sitä varten on ammattilaisia. Varsinkin kun kukaan ei pakota blogia lukemaan ja varsinkaan kommentoimaan.

Haley
5/16 | 

Aivan ihana auto. En kyllä tohdi kertoa miehelle tällaisesta koska meille ilmestyisi moinen samantien vaikka neiti on vasta puolivuotias :D

Ehkä sitten joskus meilläkin tällaisella huristetaan.

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Eikö! Meilläkin tosiaan mieheni on ollut tästä eniten innoissaan, täpinöissään on koeajanut autoa ja esitellyt autoa ystävilleen. Ihan huippua, että näitä sähköautoja on tarjolla erimerkkisiä.

Vierailija
6/16 | 

Antakaa vain miesten olla lapsia , mutta myöskin ennenkaikkea lasten . Säälittää lasten vanhempien arvomaailma

Vierailija
7/16 | 

Ihanko sä tosissaan suosittelet tätä kaikille 3-vuotialle? Ostaisitko jos et oisi saanut ilmaiseksi? Ihan kun ilmainen ämpäri eli otan koska se on ilmainen,vaikka sillä ei tee mitään.

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Minun blogissa ei ole ikinä suositeltu sellaista asiaa, josta en itse oikeasti tykkäisi. Leikkisää kevään jatkoa sinulle.

Vierailija
8/16 | 

Aivan ihana auto :) Meillä oli joskus sähkömönkiä, kun lapset oli vähän pienempiä :) nyt vähän harmittaa että nämä ihanuudet on jo pikkusen liian pieniä heille, mutta kuitenkaan ei kehtaa mitään polttomoottori juttujakaan kaupunki alueelle lapsille ostaa :/ 

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Eikö! Tää on hauska! Nauroin just, että rupeaakohan kolmevuotias kulkemaan kerhomatkansa autolla. :)
Joukolan mökille mieheni on hankkimassa tytöille mönkijää ja se taitaa tosiaan olla tuollainen polttomoottorilla varustettu, kunnon menopeli mökkikäyttöön.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla