Blogini uusille lukijoille tiedoksi, että kotimme on kerrostalokolmio tavallisessa momo-talossa. Aikaisempia kuvia kodistamme löytyy tunnisteen olohuone alta.

Näistä kuvista puolestaan näkyy miltä kotimme olohuoneessa näyttää tällä hetkellä. Kovin on valkoista, mutta valkoinen on hyvä väri. Olohuone raikastui mielestäni kovasti kun toimme valkoisen maton vauvanhuoneesta sohvan eteen ja siirsimme puolestaan sinne harmaan pehmoisen maton. Ristiäisiin hankitut harsokukat ilahduttavat vieläkin valkoisuudellaan ruokapöydällä.

Joukolattaren Instagram seuraajat ovatkin jo nähneet olohuoneen uusimman tulokkaan, joka on tämä mahtava tuoli 70-luvulta. Bongasin kyseisen näköisiä tuoleja ihanista Alvhemin asunnoista ja tajusin nähneeni vastaavan äitini kellarikomerossa. Kävin tuolin pelastamasta arvoiseensa käyttöön ja se sopii olkkariimme täydellisesti. Parasta kaikessa on se, että tuoli on erinomainen istua ja sitä on helppo liikutella paikasta toiseen. Sympaattista, että tällainen unohdettu tuoli pääsi uudestaan arvoiseensa käyttöön.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla