Olen jo kaksi viikkoa vanha

Olen jo kaksi viikkoa vanha. Äitini ja isäni mielestä päivät kuluvat valtavan nopeasti.

Tänään kätilöopistolla saimme tietää, että olen saavuttanut syntymäpainoni, joka oli 3120g. Nyt äidin ja isän ei tarvitse enää herätellä minua syömään kolmen tunnin välein, vaan ruokailut hoidetaan ihan minun tahtisesti. Lisäksi minulle riittää jatkossa pelkkä äidinmaito eikä minulle tarvitse antaa enää lisämaitoa pullolla. Isä on ruokkinut minulle aikaisemmin Valion Tuutia.

Syön tällä hetkellä kovasti. Kuulinkin, kun äitini kysyi tänään kätilöltä, että onko normaalia, että vauva on rinnalla 24/7. On kuulemma. Sitten kun olen yhden kuukauden ikäinen hotkin kuulemma ruokani nopeammin alas ja minulla on jo jotain rytmiä ruokailuissa. Kun olen nälkäinen, ja jos en saa välittömästi tisua suuhuni, menetän malttini totaalisesti. Pian äitini onneksi on valmis minua imettämään.

Olen muutamana viime päivänä ruvennut pitämään silmiä enemmän auki. Äitini tuntuu olevan tohkeissaan kun tapittelen häntä silmiin. Lisäksi jaksan nykyään olla valveilla pidempiä aikoja, jopa useita useita tunteja putkeen.

Synnytyksessä oikeaan käteeni tullut erbin pareesi parani muuten ihan itsestään. Tämä selvisi viime viikolla, kun vanhempani veivät minut Kätilöopistolle fysioterapeutin nähtäväksi. Heiluttelen oikeaa kättäni yhtä hienosti kuin vasentakin, eikä kättäni tarvitse erityisesti jumppailla tai leikata.

Tänään oli taas kylpyilta. Isäni kylvettää minut aina, äitini ei ole sitä vielä tehnyt kertaakaan. Tykkään kovasti lämpimästä kylvystä. Sen sijaan en tykkää yhtään vaipanvaihdosta ja pukemisesta, vaan huudan pää punaisena aina vaikka äiti ja isukki kuinka minua yrittävät rauhoitella. Auton kyydissä tykkään myös olla kovasti ja nukahdan usein autoon.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla