Mahtavaa, sunnuntaibrunssi kartanomiljöössä! Tänään sain kokea sellaisen Oittaan kartanolla

Mahtavaa, sunnuntaibrunssi kartanomiljöössä! Tänään sain kokea sellaisen Oittaan kartanolla. Oittaan kartanolla on kevään aikana ollut nyt joitakin kertoja tarjolla sunnuntaibrunssi. Seuraavan kerran brunssi on tarjolla kartanolla 13.4.2014, 20.4.2014 ja 1.5.2014.

Meidät vastaanotti tunnelmallinen kartano ja todella ystävällinen palvelu. Saatiin kuulla alussa jopa hieman tarinaa Oittaan kartanon historiasta. Pöydässä meitä tervehdittiin herkullisilla smoothieshoteilla.

Kartanolla brunssi tarjoillaan kahdessa kattauksessa klo 11-13 ja  13.30-15.30.

Kauniisti katettu buffetpöytä tarjosi alkuun punajuuricouscousia, caesar-salaattia, vihersalaattia, perunasalaattia, kananmunia mädillä, silliä, graavilohta ja maalaispateeta.

Lämpimänä ruokana oli tänään linnapaistia ja uunilohta.

Kaiken kruunasi todella herkullinen täytekakku pikkuleipineen. Kahvi tarjottiin pöytään suoraan kuppeihin ja tarjoilija kävi kaatamassa kahvia lisää. Muutenkin palvelu pelasi täydellisesti koko brunssin ajan.

Kaikki kartanolla on itsetehtyä ja he panostavat tarjoilijan kertoman mukaan lähi- ja luomuruokaan. Laadun kyllä huomasi syödessä.

Aikuisille brunssi maksaa 28€, 12-4-vuotiaille lapsille 14€ ja alle 4vuotialle 4€. Sillä kukaan meistä ei halunnut kuohuvaa, en tiedä mitä lasillinen kuoharia olisi maksanut. Lasillinen olisi kyllä sopinut täydellisesti tunnelmaan. 

Jos ihana rauhallinen miljöö, hyvä ruoka ja erinomainen palvelu kiinnostavat, niin suosittelen sunnuntaibrunssia Oittaalla sinulle.

Kannattaa seurata Oittaan facebook-sivuja, joista löytyy jatkossa tietoa  varmasti tulevista brunsseista.

ps. lastenvaunuja ei kannata välttämättä ottaa, sillä kartanon ovella ei ole valmiiksi ramppia. Pyörätuoleja varten on kyllä varattu erikseen paikoilleen laitettava ramppi.

pps. Ja kun oltiin Bodomjärven rannalla pitihän sitä käydä tutustumassa pelottavaan murhapaikkaan ja lapsia ihastuttaa kartanon vieressä oleva Angry Birds-puisto

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla