KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Täytyy rehellisesti tunnustaa, että olen aina ollut vähän laiska hoitamaan vartaloni ihoa, en kosteuta taikka tekisi kuorintoja ja naamioita. Mutta nyt raskauden myötä olen ottanut itseäni niskasta kiinni ja panostanut ihonhoitooni tiettyjen täsmätuotteiden avulla.

Haluan pitää kroppaani hyvänä, joka tällä hetkellä kokee jälleen mullistavia muutoksia uuden raskauden myötä. Ensimmäisen raskauteni aikana rakastin kehoani, tunsin olevani elämäni kunnossa, olin naisellinen eikä raskausoireet vaivanneet, minä hehkuin. Mutta tällä kertaa olo on ollut hyvinkin erilainen, lähinnä hurja painonnousu on ahdistanut ja se on vaikuttanut minuun sekä fyysisesti että henkisesti. Palauduin fyysisesti melko hyvin ensimmäisestä raskaudesta ja synnytyksestä (mitä nyt muutama kilo jäi kehooni), tavoittelen ja toivon sitä nytkin. Säännölliset hemmotteluhetket laadukkaiden kosmetiikkatuotteiden parissa ovat olleet kauniita asioita muuttuvalle vartalolleni.

Olinkin haltioitunut kuullessani, että Clarinsilla on valikoimissaan odottavalle äidille tarkoitettuja tuotteita. Onhan Clarins ainakin minun silmissäni yksi edelläkävijöistä selektiivisen kosmetiikan markkinoilla. Ranskalaisen Clarinsin tuotteet ovat kasviperäisiä, mutta kyseessä ei kuitenkaan ole luonnonkosmetiikkasarja. Sarjan hinnoittelu edustaa hieman huokeampaa selektiivistä kosmetiikkaa. Sain Berneriltä testattavaksi neljää Clarinsin tuotetta: Strech Mark Minimizer -raskausarpivoide, Tonic Oil -vartalonhoitoöljy, Exfoliating Body Scrub -vartalonkuorinta sekä Beauty Flash Balm -ihon pikavirkistäjä.

Odottavan äidin ehdottomat luottotuotteet ovat Tonic-öljy ja Strech mark-voide, jotka molemmat pitävät raskausarvet poissa.

Strech Mark Minimizer -raskausarpivoide ehkäisee raskausarpien muodostumista, lisää ihon elastisuutta, estää näin ollen uusien arpien muodostumista ja vaalentaa jo olemassa olevia arpia. Raskausarvet ovatkin ne päällimmäinen syy minkä vuoksi olen nyt aktivoitunut hoitamaan vartaloni ihoa, säästyin raskausarvilta ensimmäisen raskauden aikana, enkä halua niitä todellakaan nytkään. Masuni on tässä raskaudessa kasvanut melkoista tahtia ja lisää ympärysmittaa on tullut muuallekin kehooni, kuten rintoihin ja reisiin, joten jännittävä seurata miten iho pysyy mukana tässä jatkuvassa venytyksessä, varsinkin kun loppuraskautta kohden masun kasvu varmasti vielä kiihtyy. Olenkin käyttänyt Clarinsin raskausarpivoidetta päivittäin raskauden toisen raskauskolmanneksen alusta lähtien. Olen hieronut voidetta vatsan, reisien sekä rintojen alueelle. Pakkauksen mukana tulee esite, josta löytää voiteen vaikutusta tehostavat hierontaliikkeet. Vaikka voide on täyteläistä, se levittyy kevyesti kohdealueille, eikä jätä ihoa tunkkaiseksi, itse nimittäin vihaan joiden rasvojen jättämää limaista oloa. Sillä tuote lupaa hoitaa ja vaalentaa raskausarpia on tämä ihanteellinen voide myös jo synnyttäneille äideille. Tää on must-tuote odottajille!!

Tonic Oil -vartalonhoitoöljy kiinteyttää, ehkäisee ihon venymisjälkiä ja lisää ihon kimmoisuutta. Öljyä käytetään päivittäin koko vartalolle tai ongelmakohtiin eli rintojen, vatsan, takapuolen ja reisien alueelle. Tuotetta suositellaan käytettävän suihkun jälkeen kostealle iholle, sillä viileä suihku tehostaa tuotteen vaikutusta. Raskauden jälkeen Clarinsin Tonic Body Oil on varmasti ihana tuote, sillä öljy kiinteyttää raskauden jälkeen venynyttä ihoa. Itse meinaankin ottaa tämän tuotteen käyttöön juurikin synnytyksen jälkeen.

Exfoliating Body Scrub -vartalonkuorinta uudistaa, puhdistaa ja pehmittää ihoa poistamalla epäpuhtauksia ja kuollutta ihosolukkoa. Olen saanut ujutettua arkirutiineihin, että teen kuorinnan pari kertaa viikossa. Miten puhdistavalta tuntuukaan, kun kuorinta tekee tehtävänsä iholla. Ihostani on tullut selkeästi raikkaampi, samettinen ja tasaisemman sävyinen. Tämän hoitokerran jälkeen on aina virkistävää käyttää Clarinsin voiteita ja öljyjä.

Beauty Flash Balm -ihon pikavirkistäjä häivyttää hetkessä iholta kaikki väsymyksen merkit. Levitän pikakaunistajaa nykyään aamuisin ohuelti kasvoille ja kaulalle ja meikkaan kasvoni heti perään tavalliseen tapaan. Meikistä tulee näin pitkäkestoinen ja valoisa. Tuotetta voi myös käyttää naamion tapaan 2-3 kertaa viikossa, jolloin sitä levitetään iholle paksumpi kerros ja annetaan vaikuttaa 10  min. Tämän jälkeen imeytymätön voide pyyhitään kasvoilta kasvopaperilla tai vanulla ja lopputuloksena on heleät kasvot. Pikavirkistä on ihanan energinen ja raikas ja piristää välittömästi sekä ihoa että koko aamuista oloani. Tästä tulee varmasti mun luottotuote vauvavuoteen, sillä väsyneitä päiviä on varmasti tiedossa.

Clarinsin myyntipisteitä löytyy muun muassa Stockmanneilta ja Sokoksilta. Beauty Advisorit auttavat sinua mieluusti löytämään odottavan äidin iholle sopivat täsmätuotteet.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla