KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Keskellä Helsingin ydinkeskustaa, Yrjönkadulla, Hotelli Tornin sisäpihalla, on sisäänkäynti taivaaseen. Omasta mielestäni Helsingin tunnelmallisin ja lämpimin kauneushoitola, Living Day Spa, sijaitsee täällä keskellä kaupungin vilinää, mutta kun astun sisälle spahan melu ja arki unohtuvat ja kropan valtaa täydellinen autuus. Vaikka kyseessä on ylellinen day spa, tunnen oloni heti kotoisaksi, kun minulle avaa oven hoitajani, joka toivottavaa minut lämpimästi tervetulleeksi. Olin varannut koko illan aikaa itselleni ja masuasukille, joten saavuin boutique kauneushoitola hyvissä ajoin ennen hoitoni alkua ja sain rauhassa vaipua kiirettömyyteen.

Hoitajani Essi ohjasi minut istuuntumaan span keskikerroksessa olevaan kodikkaaseen ja eleganttiin lounge-tilaan. Istahdan pehmeään nojatuoliin, minulle tarjoillaan mukillinen erityisen hyvää teetä ja raakasuklaata, kuuntelen hiljaisuutta, fiilistelen hyväntuoksuista tilaa ja ihastelen kaunista sisustusta. Pian alkaisi odottavalle äidille suunnattu hoitoni ja saisin vain keskittyä omaan itseeni ja vauvamasuuni.

Pääsin kokemaan Living Day Span odottaville äideille räätälöimän Sweet Living for Mom-to-be hoitopaketin. Spassa on höyrysauna ja tätäkin hoitopakettia pystyy täydentämään lisämaksusta saunalla. Halusin kerrankin kokea span saunan ja nyt siihen tarjoutui mahdollisuus. Essi johdatti minut hoitolan alakertaan, jossa todella tunnelmallinen ja hämyisä saunaosasto sijaitsee.

Suihkun jälkeen pukeuduin pehmoiseen saunatakkiin, levitin kauniin laudeliinan höyrysaunan lauteille ja asetuin masuni kanssa mahdollisemman rentoon asentoon. Tunsin kuinka lämpö rupesi rentouttamaan kehoani ja uppouduin omiin ajatukseeni ja huomasin ajankulun katoavan. Löylyjen jälkeen nautin rauhasta ja hiljaisuudesta, kylpytakkiin kietoituneena sohvilla nauttimalla tuoreita marjoja ja hedelmiä ja kuuntelemalla taustalla kuuluvaa kaunista lounge-musiikkia. Olin ihan yksin ja vaan fiilistelin nykyistä olotilaani.

Pian kosmetologi tulikin hakemaan minut hoitohuoneeseen.

Itse hemmottelu oli Sweet Living for Mom-to-Be hoitopaketti, joka on suunniteltu täydelliseksi hoitokokonaisuudeksi raskaana oleville. Essi kertoi aluksi mitä tulisi hoidon aikana tekemään: niskahartiaseudun hieronta, kokonaisvaltainen kasvohoito sekä käsi- ja jalkahieronta. Arvostan suuresti Living Day Spassa saamaani palvelua, sillä se on aina ammattimaista ja sydämellistä, tuntuu, että span henkilökunta on vain minua varten ja palvelevat minua yksilönä. Tässäkin odottaville äideille suunnatussa hoidossa otetaan huomioon odottajan olotila ja hoitopakettia voidaan räätälöitä tarpeen vaatiessa. Minun hoitoni tehtiin Jurliquen tuotteilla. Kyseessä on australialainen luonnonkosmetiikkka brändi, joka kasvattaa itse suurimman osan tuotteidensa raaka-aineista omalla tilallaan. Sarjan tuoksumaailma on hurmaava. 

Hoitaja kertoi pysyvänsä hiljaa koko hoidon ajan ja raskausajanhoito saattoi alkaa. Siinä lämpimällä pedillä maatessani vaivuin hetkeen, kosketukseen, tuoksuihin, musiikkiin ja ylellisyyteen. Olin upea odottaja ja koin masussa tuntuvia hentoisia liikkeitä. Puolitoistatuntia kului kiirettömyydeessä, vaivuin lähes uneen. Kevyesti minut kuitenkin heräteltiin tähän hetkeen hoidon päätyttyä.

Jokaisen odottajan pitäisi kokea tälläinen hemmotteluhetki. Living Day Spa halusikin tarjota blogini odottaville lukijoille ihanan edun: varatessasi Sweet Living for Mom-to-be -hoidon kesä-heinäkuulle saat veloituksetta kesäkynnet eli lakkauksen mahdollisimmen luonnonmukaisella ja myrkyttömällä Treatin lakalla. Hoidossa kävijä voi valita kesäkynnet joko varpaisiin tai sormiin. Varausmahdollisuus löytyy Living Day Span sivuilta, mainitsethan varauksen yhteydessä Joukolatar-edun.

Hoidon jälkeen oloni oli kuin uudestisyntynyt. Leijailin jossain unen ja todellisuuden rajamailla. Rauhassa puin ylleni ja kiitin kosmetologiani täydellisestä hoitoelämyksestä. Siinä vaiheessa en voinut enää välttää kyyneleiden tuloa silmiini, niin kiitollinen olin saamastani hengähdyshetkestä ja hemmottelusta. Vielä pari päivää hoidon jälkeen leijuin arjessa uudella energialla ja kevyin mielin. Tämä elämys tuli täydelliseen kohtaan raskauden puolivälin rajapyykin kohdalla, mutta miten ihanaa olisikaan aloittaa vaikka äitiysloma tällaisen hoidon saattelemana.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla