Raskaana on melkos mukavaa olla mökillä

Raskaana on melkos mukavaa olla mökillä. (Tosin mökillä on aina mukavaa) Saa pitää aamusta iltaan löysiä verkkareita, jalassa lämpöisiä villasukkia ja hiustenharjaaminen on ainot päivittäinen kaunistautumisrituaali.

Raskaus on edennyt viikolle 22. Luin juuri kännykässäni olevasta sovelluksesta, että vauva on tällä hetkellä jo Barbie-nuken pituinen ja korvat ovat kehittyneet niin hyvin, että hän kuulee ääneni. Pitääpä ruveta lukemaan naistenlehtiä hänelle ääneen.

Olo on mitä mainioin ja tänään kävimme mökkipaikkakuntamme kuntosalilla treenaamassa tulevan isän kanssa. Palkkasin nimittäin itselleni personal trainerin ja hän teki minulle viikko sitten kuntosaliohjelman. En ole aikaisemmin käynyt salilla, mutta minulle tehty saliohjelma tuntuu todella hyvältä. Taidanpa kertoa raskausajan liikunnastani myöhemmin täällä blogissakin.

Nyt hetki joululehtien parissa sohvalla ja sitten saunomaan savusaunaan. Mökillä on hyvä Heidin olla.

Kommentit (4)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla