En tiedä onko Alexa Dagmar Suomen suosituin bloggaaja, mutta ainakin hän ehdottomasti lukeutuu seuratuimpien bloggaajien joukkoon. Itsekin olen jonkin aikaa seurannut tämän kauniin nuoren naisen tyylikästä blogia.

Noin vuosi sitten Alexaa oli kannustettu tekemään oma kirja ja tänään koitti kirjan virallinen julkaisupäivä. Nuoren naisen opas on inspiroiva käsikirja siihen, miten luoda omasta elämästään kaunis, hyvä, mieluisa ja tasapainoinen. Alexa käsittelee esikoiskirjassaan muotia, kauneutta, sisustamista, rakkautta, juhlaa ja arkea. Kirja on jo itsessään todella kaunis ja sen visuaalisesta ilmeestä on loppupeleissä päättänyt Alexa itse, kirja oikein houkuttelee selailemaan ja poimimaan kansien välistä käytännönläheisiä vinkkejä. Alexa itse esittelee kirjaansa mukavasti blogissaan videolla.

Näin kolmekymppisenä pohdin hetken aikaa olenko kirjan kohderyhmää, en ole enää mikään nuori nainen, mutta kun kuulin etukäteen mitä kaikkia osa-alueita Alexa oppaassa käsittelee ymmärsin, että kirja on tarkoitettu kaikille niille naisille, joita kirjassa käsiteltävät aiheet kiinnostavat. Ja samoin Dagmarkin asian tänään kirjajulkkareissa esitti. Ah, tiedänpä minkä kirjan parissa menee seuraavat pari lapsen päikkärihetkeä. Oman Nuoren naisen oppaan voi ostaa ainakin Akateemisesta, Suomalaisesta, kustantajan verkkokaupasta ja Zarrosta.

"A goal is a dream with a deadline."

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla