Mainitsinkin alkuviikosta, että olin tehnyt tilauksen KN2-verkkokaupasta. Himoitsemani kynttelikön lisäksi liitin tilaukseen Normann Copenhagenin Pocket säilyttimen. Inhoan kun eteisemme lipaston päälle kertyy aina avaimia, huulirasvoja, kukkaroita yms. yms. Nyt näille pienille jatkuvasti käytössä oleville tavaroille on oma paikkansa.

Normann Copenhagen on yksi mun suosikki merkeistä ja heidän Pocket-sarja on todella näppärä. Sarjassa on neljän kokoisia lokerikkoja useissa eri sävyissä ja näin ollen säilyttimistä pystyy kokoamaan erilaisia yhdistelmiä. Meille päätyi aluksi vaan yksi Pocket, mutta katsotaan olisiko lisälokeroille tarvetta eteisessä tulevaisuudessa. Pocketteja voi käyttää kaikissa kodin huoneissa, niissä voi säilyttää esimerkiksi lehtiä, meikkejä, kyniä, viherkasveja ja leluja. Pocketin kiinnittäminen seinään oli helppoa, kantaosa kiinnitettiin ruuvilla seinään ja säilytin napsautetaan paikoilleen kantaosaan.

Jokaisella asialla tulee olla oma paikkansa. Järjestys se olla pitää.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla