Eilen keskiviikkona oli taas hyvin normaali arkipäivä minulla.

Mukava arkipäivä: leppoisa ja tavallinen.

Päiväni menevät pääsääntöisesti näin:

Herään keskimäärin klo 6.00. Mieheni lähtee tähän aikaan töihin ja tulee yleensä herättämään minut aamupusulla. Jokatoinen aamu käyn suihkussa ja pesen hiukseni L'Oréalin shampoolla ja hoitoaineella. Iltaisin käyn päivittäin suihkussa treenien vuoksi. Yksi päivän parhaimmista hetkistä on heti suihkun jälkeen - aamiainen ja päivän hesari. Siirryimme viime vuonna nettihesariin, jossa ei ole ehkä samanlaista tunnelmaa kuin paperihesarin sivujen kääntelyssä, mutta eipä tarvii enää kokoaikaa olla viemässä lehtiä kierrätykseen. Aamiaiseksi syön joko mikrossa tehtyä puuroa tai rahkaa marjoilla tai hedelmillä.

Hampaiden pesu ja hiusten föönaaminen. Ja sitten meikkaus eteisen peilin ääressä. Olen onneton meikkaamaan, joten meikkaaminen käsittää lähinnä meikkivoiteen ja ripsivärin laittoa sekä sipaus huulikiiltoa. Lancomen meikkivoide on muuten parasta mitä olen ikinä käyttänyt ja L'Orealin huulikiillot hyviä ja näppäriä.

Aamun vaikein hetki on päättää mitä laitan päälle. Raskauden vuoksi valinnanvaraa on vähän ja kaikki ihanat mekkoni odottavat jo pienempää minua. Vaatehuoneestani löytyy onneksi aina jotain puettavaa.

Eilen päälle löytyi hennesin mammahousut ja mammapaita. Jakut ovat pelastaneet minun raskausajan pukeutumisen. Ei haittaa vaikka jakku ei menekään enää kiinni. Ja jalassa jo kevätkengät, sillä Helsingin kadut ovat viime päivinä olleet niin kuivat ja hiekasta puhtaat. Siistiltä näyttää. Kuten kuvasta näkyy sänkyä en jaksa pedetä arkisin.

Sipaus jotain ihanaa tuoksua ja menoksi. Tässä vaiheessa heräämisestä on kulunut noin puolitoista tuntia.

Työmatkat Helsingin keskustaan menevät todella kätevästi metrolla. Tykkään metrosta todella paljon, sillä se on aina aikataulussa ja vuorovälit ovat lyhyet. Metromatkat luen yleensä jotain lehteä tai selailen sosiaalista mediaa.

Töihin saavun klo 8-9 välillä. Reinot jalkaan ja työpäivä kuluukin joko työpisteen ääressä tai sohvilla maaten läppäri sylissä. Teen siis siistiä toimistotyötä työkseni. Raskauden myötä olen yrittänyt myös istua enemmän jumppapallon päällä työpöytäni ääressä. Lounas kollegoiden kanssa on keskellä työpäivää. Töistä lähden klo 16-18 välillä. Ennen sitä syön välipalaksi yleensä rahkaa hedelmillä, piltillä ja myslillä.

Parasta siinä, että työpaikka sijaitsee Helsingin keskustassa on että työpäivän jälkeen tai sen lomassa on helppo käydä asioilla. (Lue shoppailemassa :) ) Tälläkin hetkellä ostoslistalla olisi jotain vauvalle, mutta eilen kipitin suoraan treenaamaan. Työmatkalla on ihana ihailla aina yhtä upeaa vihkikirkkoamme.

Satsilla vietän iltaisin pari tuntia joko jumpissa tai kuntosalilla. Katsotaan miten kauan jaksan ja pystyn käymään treenailemassa. Paras palkinto on päästä saunaan lempeisiin löylyihin treenin jälkeen.

Päivän paras hetki on tulla illalla kotiin, jonne mieheni onkin jo tullut omista harrastuksistaan.

Illalla syömme yleensä joko salaattia tai jotain "kasvissössöä". Eilen söimme wrappeja. Ja yleensä pahamaineisesti TV:n ääressä. Jos teemme jotain lämmintä ruokaa nautitaan se sivistyneesti pöydän ääressä. Kotiin tultuani tykkään katsoa telkkarista jotain hömppää: Supernanny, Jutta ja puolen vuoden superdieetti, Suomen paras leipomo, Supermarjo jne. Rakastan tällaisia aivotnarikkaan ohjelmia.

Illalla kotona tehdään myös jotain pieniä kotitöitä: jatkuvaa asioiden ja paikkojen järjestelyä, pyykinpesua yms. Eilen mieheni jatkoi taas tarmolla remonttiurakkaansa, joten olohuoneessa näyttää tällä hetkellä tältä. Tutuistuimme yhdessä myös saamaamme äitiyspakkaukseen, joka muuten yllätti meidät iloisesti.

Nukkumaanmenoa ajattelen viimeistään klo 22. Eilen vaihdettiin puhtaat valkeat lakanat, miten ihanaa olikaan käydä pehmoisten peittojen väliin maaten. Tykkään lukea ennen nukahtamista vielä jotein ja sitten sammutetaan valot. Öitä.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla