Helsingin Töölöntorille avautui viime kuussa aivan ihana lastenvaateliike - Nona K! Sain kutsun blogini kautta myymälän avajaisiin ja ennakkotietojen perusteella tiesin, että tykkäisin liikkeestä. Oikeassa olin, Nona K lasten lifestyleliike on täydellinen!

Tässä suloisessa kivijalkamyymälässä on myynnissä kauniita lastenvaatteita, kenkiä ja asusteita. Edustettuja brändejä ovat NoaNoa, Wheat, Prinsessefin, Joha ja Hummel. Viime kesästä lähtien olen instagramissa ihastellut Nona K:n nimikkomalliston ihastuttavia tyttöjenvaatteita, erityisesti mekkoja. Näitä Nona K:n omia vaatteita on luonnollisesti myös myynnissä myymälässä. Tuossa viimeisesssä kuvassa olevat mekot ovat Nona K:n, eivätkö olekin kauniita? Vaatteiden lisäksi myymälässä on todella kivoja leluja ja sisustustuotteita, myynnissä on mm. Jellycatin suloisia pehmoleluja, Le Petit Jourin lastenastioita ja Djecon pelejä. 

Myymälään on mukava tulla myös lasten kanssa, sillä liikkeen perältä löytyy kiva leikkikioski, jossa saa leikkiä. Eli lapset viihtyvät, kun aikuiset etsivät vaatteita arkeen tai juhlaan. Lisäksi vauvoja ajatellen myymälästä löytyy mukava nojatuoli imetystä varten.

Itse tykkään hankkia lastenvaatteita nettikaupoista, joten vinkiksi, että Nona K:lla on oma verkkokauppa. Töölön liike on kuitenkin niin täydellinen, että sinne kannattaa suunnistaa kauempaakin. Ja tämä myymälä on se, josta löydät varmasti kauniit rusetit tytöille.

Nona K lifestyle-liike on suloinen kuin hattara!

Kommentit (4)

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Suosittelen! Ja vaikka liike ei ole ydinkeskustassa, niin sinne pääsee näppärästi useammallakin eri sporalla ihan oven eteen.

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla