Miksi kukaan ei ole kertonut minulle aikaisemmin, että kun teet tilauksen päikkäreiden aikaan Nextistä, toimittaa DHL sinulle tilaamasi tuotteet seuraavana iltana kotiovellesi. Sain tosiaan eilen vihdoin tehtyä ensimmäisen tilaukseni Nextistä ja tänään illalla suloiset pyjamat olivat jo meillä. Toimitus on Nextillä kaiken lisäksi maksuton yli 20€ ostoksissa. Mieletön palvelu sanoisin. Olen ostanut Nextin pyjamia pikkuneidille lastenvaatekirppiksiltä, mutta nyt kun vastaan tuli suloisia tyttömäisiä yöasuja, laitoin ensimmäisen oman tilauksen menemään. Aika pelottavan ihanaa, että kauniita lastenvaatteita on näin helppo tilailla. Taidanpa taas katsastaa mitä muuta kivaa ja tarpeellista tytölle Nextiltä vielä löytyisi.

Mutta jatkossa minulla ei olekaan enää mahdollista shoppailla päikkäreiden aikaan arkisin, sillä tänään minulla oli ensimmäinen työpäivä uudessa työpaikassani. Olihan se uskomatonta pukea aamulla kotelomekko päälle ja lähteä töihin. Työpäivä meni todella nopeasti, paljon on opittavaa ja uusia haasteita tuntuu riittävän. Uusi työpaikka vaikuttaa mukavalta ja kotoisalta ja mikä parasta pystyn varmasti yhteensovittamaan uran ja perhe-elämän hyvin yhteen uudessa työpaikassani.

Alkuun lastenhoidosta vastaa päivisin mummi ja täti, ennen kuin mieheni jää kesälomalle ja siitä sitten isyysvapaalle ja hoitovapaalle. Tänään pikkuneidillä oli päivä sujunut mainiosti. Itse itkin aamulla töihin lähtiessäni ja kotimatkan taisin juosta, sillä niin ikävä minulla oli tytärtäni. Ilta kotona kuluikin haliten ja pussaillen, tuntui että vauvanikin halusi olla minussa kiinni koko illan. Töihin paluu tuntuu kuitenkin oikealta ratkaisulta ja se tuo varmasti kotielämäänkin uutta puhtia. Odotan ilolla kun meidän perheen koti-isä aika alkaa kunnolla.

Ensitreffit alttarilla USA päättyi juuri, joten nyt kone kiinni ja nukkumaan, että jaksan skarpata huomenna töissä. Öitä!

Seuraa elämääni Instagramissa, pyydä vaan rohkeasti lupa instassa.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla