Muistan kuinka vuosi sitten viimeisilläni vetelin innoissani pitkin Messukeskusta Lapsimessuilla. Kaikki oli jotenkin uutta ja jännittävää. Tänä vuonna messuseuranani tulee olemaan ihana lähes yksivuotias pikkuneiti.

Lapsiperheiden ja lasten oma messutapahtuma Lapsimessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 10-12.4.2015.

Viime vuonna parasta antia oli ehdottomasti Odottajan Olohuone, jossa kävin kuuntelemassa monta hyvää luentoa ja keskustelua. Katsoin, että tänäkin vuonna Odottajan Olohuoneen ohjelma on kiinnostava ja hyödyllinen. Olohuoneessa käydään läpi monia tulevia vanhempia puhuttavia aiheita, keskusteltavana ovat mm. synnytyspelot ja synnytysmasennus, mikrobialtistukset sekä lasten nimet.  Odottajan Olohuoneessa on kiinnostavia luontoja myös jo synnyttäneille, itse ajattelin käydä kuuntelemassa "Lukivaikeudesta merkkejä jo vauvaiässä?", "Lukeminen on koko perheen ilo" ja "Mukeloille maistuvaa marjoista" luennot.

Tänä vuonna Lapsimessuilla on runsaasti musikaalista ohjelmaa. Lapset pääsevät nauttimaan esityksistä kuunnellen, laulaen ja soittaen. Vekarat-lavalla pääsee näkemään mm. muumit, Miinan ja Manun ja VekaraViisut. Minä ja tyttäreni odotamme jo innolla Mimmien muskaria.

Näytteilleasettajista kiinnostavia ovat erityisesti A-T Lastenturva, Lumoan, Muumivaipat, Piccu, PikkujättiSilverjungle ja Stokke. Lisäksi messuilla mukana kymmeniä ja taas kymmeniä lapsekkaita näytteilleasettajia.

Joukolatar-facebookissa on käynnissä arvonta, jossa palkintona on 2 pääsylippua Lapsimessuille. Käyppä tykkäämässä facebook-sivuista ja arvontakuvasta.

Nähdään messuilla!

lippuarvonnan tarjoaa Messukeskus

Kommentit (1)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla