Ei nyt ihan lopullisesti siirretä kirjoja maalle, mutta ainakin näin kesän ajaksi. Reilu viikko kesäistä Helsinkiä tuli taas koettua ja päätin pakata auton ja surauttaa eilen tyttären kanssa kahden tänne Joukolaan. Mökillä on hyvä olla ja täältäkäsin on helppo tehdä kesäretkiä.

Itseasiassa minua jännitti ajaa kahden tyttären kanssa mökkimatka, sillä en ole näin pitkää matkaa vauvan kanssa vielä tehnytkään. Automatka ei mennyt ihan niin kuin olin suunnitellut, sillä vauva heräsi päikkäreiltään jo puolessa välissä matkaa. Niinpä olen imettänyt nyt sitten myös moottoriajotien levikkeellä ja taas jatkettiin matkaa. Vannotin, että en enää koskaan lähde kaksin vauvan kanssa automatkalle, sillä etupenkiltä olo on melko kädetön kun vauva itkee takana. Siinä vaiheessa jokainen kilometri seuraavalle pysähdyspaikalle tuntuu ikuisuudelta.

Mutta pääsimme perille ja lähipäivinä tiedossa on: päikkäreitä varjossa, pitkiä yöunia samassa sängyssä, jazzkonsertti, vaunulenkkejä mökkitiellä, järvimaiseman ihastelua, maalaishäät, sukulaisia, kevyttä kesäruokaa, aurinkoa, torikahveja ja kesäretkiä. Postauksen kuvat ovat kummitätini syntymäpäiviltä, joita juhlittiin sukukartanolla täällä maalla.

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla