Yksi resepti on kulkenut päässäni jo lähes parikymmentä vuotta ja turvaudun siihen aina kun on tarve nopealla ja herkulliselle rualle. Esimerkiksi sunnuntaisin kun mökiltä on lähtöpäivä, teen tämän usein lounaaksi. Pinaattifetapasta - olkaa hyvä!

PINAATTI-FETAPASTA

1 sipuli

1 pussi Pirkka hienonnettua pakastepinaattia

1 prk ranskankermaa

1 prk fetakuutioita

oliiviöljyä

valkosipulia

valkopippuria

mustapippuria

täysjyväpastaa

1. Keitä mieleisesi pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Silppua sipuli ja hienonna oman maun mukainen määrä valkosipulinkynsiä.

3. Kuullota sipulit öljyssä.

4. Lisää pannulle jäinen pinaatti ja anna muhia niin pitkään, että pinaatti sulaa.

5. Lisää joukkoon ranskankerma ja kiehauta.

6. Kaada joukkoon valutetut fetakuutiot ja mausta valkosipulilla ja pippurilla. Kiehauta niin, että feta hiukan

7. Annostele lautasille. Ripottele halutessasi juustoraastetta päälle. Nauti!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kommentit (4)

pia
1/4 | 

oi täytyypä testata :) saisinko myös sen joskus nähneeni avokado pastan ohjeen, mitä olen kuvissasi nähnyt :)

Vierailija
2/4 | 

Kiitos! Tätä täytyy testata. :) Pasta ruoat ovat myös meidän lasten suosikkeja, jospa tämäkin heille kelpaisi! :) 

Joukolatar
Liittynyt5.6.2014

Oon yrittänyt rajoittaa, että meillä syötäisiin pastaa vain kerran viikossa, muuten sitä olisi varmaan päivittäin ruokana. :)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013