Vietin perheeni kanssa viikonlopun Joukolan mökillä. Perinteisellä tyylillä mentiin - ulkoilua, puushowia, hyvää ruokaa, saunomista ja sukulaisia.

Viikonloppuna oli ihana ulkoilusää, ei satanut tai tuullut ja lämpötila oli mukavasti nollan kieppeillä. Näin kerrostaloasujana arvostaa kyllä välillä sitä, että ulos on helppo lähteä. Vauva sai nukkua kaikki päikkärinsä raikkaassa maalaisilmassa ja itse pääsin helposti kävelylle nauttimaan karun rumasta ja harmaasta maalaismaisemasta.

Sisällä mökissä tehtiin hyvää ruokaa ja syötiin yhdessä. Voiko avokadopastaan kyllästyä ikinä? :) Ja glögiä toki maisteltiin kupilliset.

Mökillä on kaikki minun vanhat lelut ja tytär pääsikin taas leikkimään muun muassa Fisher Pricen perinteisellä lankapuhelimella. Vanhat ponit ja barbit vielä odottavan vielä jokusen vuoden leikkejä.

Tytär keinui muuten  keinuhevosella ensimmäistä kertaa, voi sitä lapsen riemua. Jotenkin hellyyttävää, että iloitsen tämmöisestä mitättömästikin asiasta. Kyseinen Aarikan keinuhevonen on ollut Joukolassa aina. Sain sen lahjaksi joulupukilta ollessani parivuotias.

Iltaisin mökillä saunotaan aina, joko tavallisessa saunossa tai savusaunassa. Noin seitsemän kuukautinen vauvani on nyt jonkin aikaa saunonut vauvauinnissa, jossa ei heitetä löylyä, istutaan alalauteilla ja lämpö on mieto. Tänä viikonloppuna oli toinen kerta, kun tytär oli mukana saunomassa naistenvuorolla mökillä. Tytär tuntuu nauttivat saunan lämmöstä kovasti. Ei me kyllä löylyä heitetty nytkään eikä kovin pitkää uskallettu löylyissä istua. Ihania juttuja nämä vauvan ekaa kertaa jutut.

Mökillä on kyllä niin hyvä olla. Aina sieltä on yhtä ikävä lähteä. Ihana olla kyllä kotonakin, ensi viikosta on nimittäin tulossa kalenterin mukaan todella mukava kaikkine sovittuine menoineen.

Toivottavasti sinullakin on ollut kiva viikonloppu. Ihanaa tulevaa viikkoa!

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa 

BLOGGAAJA / HEIDI

Olen kolmekymppinen äiti Helsingistä 04/14 ja 10/16 syntyneille tyttärille. Joukolatar on perheblogi, joka käsittelee palasia paljon puhutuista ruuhkavuosista – vauva-arkea, kaupunkielämää Helsingissä, mökkeilyä Joukolassa, taaperoarkea, matkustelua, lastenvaatteita, sisustamista, harrastuksia, juhlaa ja työelämää.

Tervetuloa seuraamaan!

 

 

Suosikkiblogejani

Bebe au Lait
Dear Moments & Me
Emilysliv
Home Vanilla
Lähiömutsi
Raitapaitoja ja leikkokukkia
Villa Fox

Hae blogista

Blogiarkisto

2017
2016
2015
2014
2013
Sisältö jatkuu mainoksen alla